EN
NL
DE
Assenkist

Assenkisten

Kies voor een duurzame assenkist! Geen achterblijvend vuil en licht van gewicht. De beste investering om de ruimte tussen de wielen optimaal te benutten.

Productontwikkelingen

Bij Tilbox zijn we voortdurend bezig met productontwikkeling. Met een passie voor het creëren van unieke, kwalitatieve en functionele producten is Tilbox voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het ontwerpen van innovatieve opbergoplossingen voor alledaagse transportuitdagingen.

Kwaliteit en functionaliteit

Het professionele en technische team wordt gedreven door een gemeenschappelijke visie: het leveren van hoogwaardige producten die het leven van mensen gemakkelijker en efficiënter maken. We geloven sterk in de kracht van kwaliteit en functionaliteit en combineren deze twee elementen om producten te ontwikkelen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. 

Optimaal benutten van ruimte

De assenkisten van Tilbox zijn speciaal ontwikkeld om de ruimte tussen de wielen optimaal te benutten. Dit product heeft verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is de assenkist niet meer voorzien van een buitenmantel, wat zorgt voor een aanzienlijk lichtere kist. Het product is ook op andere vlakken verbeterd. 

Schone geleiders 

Assenkisten hebben hangende laden. In plaats van de geleiders aan de onderkant te monteren, zijn ze bovenin bevestigd. Hierdoor hangt de assenkist als het ware in de geleiders. Hierdoor is de kans op achterblijvend vuil aanzienlijk kleiner. Dit draagt bij aan de levensduur van de kist, doordat slijtage door vuil wordt verminderd. Daarnaast zorgt dit ontwerp ook voor optimale gebruiksvriendelijkheid. 

Ruim 10% lichter dan het voorgaande model 

Door de buitenmantel van de assenkist weg te laten, is deze 10% lichter dan het voorgaande model. Tegelijkertijd verliest de assenkist geen laadvermogen. Een win-winsituatie dus! Demonteerbare rvs strip Een assenkist is de ideale opbergtoepassing voor het opbergen van kettingen of harpsluitingen. Deze kunnen namelijk overzichtelijk worden opgeborgen door middel van de demonteerbare rvs strip van 4 mm. Voorkom dus dat kettingen door elkaar komen met behulp van de strip. Hiermee bespaart de chauffeur tijd en ruimte. Op aanvraag en tegen een meerprijs kunnen we ook 6 mm rvs kettinghaken meeleveren. Deze passen op hetzelfde gatenpatroon als de 4 mm strip. Neem in dit geval contact op met onze verkoopadviseurs. Naast de demonteerbare rvs strip is de assenkist standaard voorzien van een gatenpatroon voor spraymatten. 

Nette uitstraling 

Dankzij de geborstelde afwerking heeft de assenkist een mooie en nette uitstraling. Geborsteld rvs is goed bestand tegen eventuele krassen of beschadigingen. Deze zijn minder zichtbaar door de structuur van het oppervlak. Dit geldt ook voor eventueel stof of vuil. Bij Tilbox houden we van transparantie en denken we graag met alles mee. 

Of je nu een loze ruimte hebt die je niet weet op te vullen, of dat je niet helemaal tevreden bent over een product, aarzel niet en laat het ons direct weten. Wij worden enthousiast van het meedenken in oplossingen. Neem gerust contact met ons op.