EN
NL
DE
EN
NL
DE
Slot

Automatisch slot

Tilbox introduceert een pneumatische vergrendeling
Met het automatisch slot wordt de vergrendeling van alle kisten verbonden en gaan alles met één druk op de knop op slot. 

Zonder spullen kan een chauffeur zijn werk niet doen. Daarom moeten deze spullen goed en veilig worden opgeborgen, en dus moeten de kisten elke keer goed worden afgesloten. De vrachtwagen is namelijk de trots en werkplek van iedere chauffeur. Maar het afsluiten van iedere kist kost elke keer weer enorm veel tijd. Bovendien raken al die losse sleutels snel verloren en is het sluiten van de kisten in de stromende regen al helemaal geen pretje. Kortom, verlies of diefstal van essentiële materialen kan grote problemen veroorzaken tijdens de reis en het dagelijks werk. Daarom heeft Tilbox nu de perfecte oplossing ontwikkeld: het automatische slot.​

Met het automatisch slot wordt de vergrendeling van alle kisten verbonden en gaan alles met één druk op de knop op slot. 

Voordelen: 

Enorme tijdwinst en voorkoming van diefstal door je kisten in één keer, snel en efficiënt te vergrendelen.  Geen losse sleutels die verloren gaan dankzij de handsensor. Plug and play installatie: alle kisten zijn voorbereid voor een makkelijke installatie op de wagen. Dankzij pneumatiek in alle gevallen geen last van condensatie, in tegenstelling tot elektrische sloten. 

Meer weten? 

Weten hoe het precies werkt? Of benieuwd naar jouw mogelijkheden? Onze specialisten vertellen je er graag alles over! Vraag ons naar de mogelijkheden via +31(0)40 - 20 86 86 88 of stuur een mail naar: sales@tilbox.com.