EN
NL
DE
EN
NL
DE
NUFAM nieuwsbriefbanner

Bezoek ons op de NUFAM Expo!

Als innovatieve speler in de transport- en logistieke sector kondigen we vol enthousiasme aan dat we deelnemen aan de prestigieuze NUFAM expo in Karlsruhe. Dit gerenommeerde evenement brengt professionals uit de hele branche samen en vindt plaats van 21 tot en met 24 september 2023. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen!

Bekijk onze nieuwste producten en diensten

Tilbox richt zich voortdurend op innovatie en vooruitgang, en we verheugen ons er dan ook op om de nieuwste producten, diensten en oplossingen te presenteren tijdens de NUFAM expo. Onze stand, B211 in Hall 2, biedt een unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met onze innovatieve technologieën en om de voordelen ervan te ontdekken. Of je nu geïnteresseerd bent in geavanceerde opbergtoepassingen, slimme tools of duurzame transportmogelijkheden, wij hebben een breed scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek nog veel meer tijdens de NUFAM Expo 

Naast het tonen van onze nieuwste innovaties kijken we er ook naar uit om te netwerken en met jou in gesprek te gaan. De NUFAM expo biedt een uitstekende gelegenheid om professionals uit de transport- en logistieke sector te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en waardevolle contacten te leggen. Naast de Tilbox-stand zijn er ook diverse live demonstraties en meer dan 400 stands die je kunt bezoeken. 

Deelname aan NUFAM 

Tilbox is een toonaangevende speler in de transport- en logistieke sector, en we staan bekend om onze innovatieve oplossingen en hoogwaardige dienstverlening voor onze klanten. Met ons toegewijde team van experts streven we ernaar om de industrie voortdurend te transformeren en te verbeteren. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen in een snel evoluerende markt door middel van vernieuwende opbergtoepassingen en op maat gemaakte oplossingen. 

Bezoek de Tilbox stand! 

Kom jij ons ook bezoeken tijdens de NUFAM expo? Om je bezoek aan onze stand zo soepel mogelijk te laten verlopen, nodigen we je uit om je vooraf te registreren. Na registratie ontvang je van ons een persoonlijk e-ticket waarmee je toegang hebt tot de beurs. Registreren kan door op de knop hieronder te klikken: 

Tickets

Wij kijken ernaar uit om jou persoonlijk te ontmoeten op de NUFAM Expo in Karlsruhe. Bezoek onze stand B211 in Hall 2 en ontdek hoe onze innovaties en oplossingen kunnen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Heb je vragen over de beurs of je registratie? Neem gerust contact met ons op. 

Adres: 
Messe Karlsruhe Messeallee 1 
76287 Rheinstetten
Duitsland

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.