EN
NL
DE
EN
NL
DE
Van de Elenbaas1_W_11zon (1)

Carrosserie Elenbaas levert maatwerk met Tilbox opbergoplossingen

Bij Tilbox zijn we trots op de unieke bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de oplevering van een volledig getransformeerde Scania door Carrosserie Elenbaas voor Handelsonderneming Dirk van der Jagt & dochters. Deze indrukwekkende transformatie is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook praktische voordelen voor de eindgebruiker. Wat maakt deze opbergoplossingen zo bijzonder? Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten.

Op maat gemaakt 

Deze Scania is uitgerust met een hoogwaardige Tilbox-model rvs kist, die volledig is aangepast aan de specifieke behoeften van de chauffeur. Het is meer dan alleen een opbergbox; het is een geavanceerd staaltje maatwerk. De kist is opgebouwd uit één geheel, waardoor duurzaamheid en stevigheid gegarandeerd zijn. Wat deze kist echter echt bijzonder maakt, zijn de maatwerk lades. Deze lades zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de behoeften van de chauffeur en bieden een overvloed aan mogelijkheden om gereedschappen en materialen veilig en georganiseerd op te bergen tijdens hun reis. 

Slimme toepassingen voor duurzaamheid en gemak 

De details maken het verschil, en de Tilbox rvs kist is daar geen uitzondering op. Deze opbergoplossing is ontworpen met slimme toepassingen die de levensduur van de kist verlengen en de bruikbaarheid vergroten. Zo zijn er kettingen ingebouwd om te voorkomen dat de scharnieren overbelast raken, wat de duurzaamheid van de kist waarborgt. Bovendien zorgen de beluchtingsdoppen aan de achterzijde van de kist voor een goede luchtcirculatie binnenin, wat cruciaal is om materialen en gereedschappen in optimale conditie te houden. En laten we de rubberen afdichting niet vergeten, die de kist spatwaterdicht maakt, wat essentieel is voor het beschermen van kostbare lading onder diverse weersomstandigheden. 

Een nieuwe look, een nieuwe kans 

Met deze vernieuwde uitstraling kan de door Carrosserie Elenbaas gebouwde truck vol vertrouwen de weg op. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt deze transformatie tot een waar succesverhaal. We zijn er trots op dat Tilbox deel mocht uitmaken van deze reis, waarbij we laten zien dat maatwerk en aandacht voor detail echt het verschil kunnen maken. Bij Tilbox geloven we in het leveren van kwaliteit en oplossingen op maat voor onze klanten. We blijven ons inzetten voor innovatie en het bieden van hoogwaardige producten die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Toe aan maatwerk?

Wil je meer weten over onze maatwerkoplossingen of hoe we jou kunnen helpen om de opbergmogelijkheden op voertuigen te vergroten? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen we jouw visie realiseren en jouw voertuig naar een hoger niveau tillen, met stijl en functionaliteit als prioriteit. 

Ontdek het verschil van Tilbox en kies voor maatwerk oplossingen die aan jouw behoeften voldoen!

MAATWERK AANVRAGEN