EN
NL
DE
NUFAM

Innovatie in Transport en Logistiek op de NUFAM Expo

Trailer met een greep uit onze populaire opbergtoepassingen

Als een innovatieve kracht in de branche waren we vol enthousiasme aanwezig op dit prestigieuze evenement van 21 tot en met 24 september 2023. Met een indrukwekkende presentatie van alle mogelijkheden, baanbrekende technologieën en een visie op de toekomst, bleek de deelname van Tilbox aan de NUFAM Expo een groot succes te zijn.

Bedankt aan onze bezoekers! 

Onze deelname aan de NUFAM Expo in Karlsruhe was een groot succes! Als innovatieve speler in de transport- en logistieke sector hebben we met trots deelgenomen aan dit gerenommeerde evenement dat professionals uit de hele branche samenbracht. We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die onze stand heeft bezocht. 

Ontmoeten en ontdekken 

Tijdens de expo hebben we onze nieuwste producten, diensten en oplossingen gepresenteerd, en we zijn verheugd dat ze zo goed werden ontvangen. Onze stand, B211 in Hal 2, bood een uitstekende gelegenheid voor persoonlijke ontmoetingen en het ontdekken van innovatieve technologieën die bedoeld zijn om onze branche naar een hoger niveau te tillen. Of het nu ging om geavanceerde opbergtoepassingen, slimme tools of duurzame transportmogelijkheden, we zijn er trots op dat we oplossingen hebben die aan de behoeften van onze klanten voldoen. 

Nieuwe ontwikkelingen in de markt

Naast het presenteren van onze innovaties hebben we ook genoten van waardevolle gesprekken en netwerkmogelijkheden met professionals uit de transport- en logistieke sector. De NUFAM Expo bood niet alleen een platform voor het ontdekken van nieuwe producten, maar ook voor het uitwisselen van ideeën en het opbouwen van waardevolle contacten. De live demonstraties en meer dan 400 stands op het evenement maakten het tot een boeiende en leerzame ervaring waarbij we nieuwe ontwikkelingen in de markt konden ontdekken. 

Interesse in onze producten en diensten? 

Tilbox is er trots op een toonaangevende speler te zijn in de transport- en logistieke sector, en onze deelname aan de NUFAM Expo onderstreept ons streven naar innovatie en hoogwaardige dienstverlening. We blijven ons inzetten om de industrie te transformeren en te verbeteren door middel van innovatieve opbergoplossingen en op maat gemaakte diensten. Ben jij geïnteresseerd? Neem een kijkje in onze Tilshop om een idee te krijgen van ons standaard assortiment. Als je liever een kist op maat wilt samenstellen, biedt onze Tilsmart productconfigurator een uitstekende oplossing. Naast de Tilshop en Tilsmart opbergtoepassingen bieden we ook op maat gemaakte producten aan.

Wil je meer informatie of advies? Neem contact op met ons team.

Bellen

Mailen