EN
NL
DE
EN
NL
DE
OPLEVERING FBS  FOJA GROEP

Oplevering FBS | FOJA Groep

Efficiëntie en Veelzijdigheid op de Weg: De Nieuwe DAF XF530 FAS 6×2 Bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 Kraan

FBS | FOJA Groep heeft met groot genoegen recentelijk een toevoeging gedaan aan het wagenpark van Transportbedrijf Muilwijk & Zn.: de indrukwekkende DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 kraan. Dit voertuig vertegenwoordigt een knap staaltje vakmanschap dat niet alleen efficiëntie en veelzijdigheid belichaamt, maar ook een nieuwe standaard neerzet voor mobiele transportoplossingen.

In nauwe samenwerking met diverse partners heeft FBS | FOJA Groep de visie van Transportbedrijf Muilwijk & Zn. tot leven gebracht. Het resultaat is een voertuig dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch indrukwekkend. Met roestvrijstalen opbergkisten en zijafschermingen vormt deze bakwagen een harmonieuze eenheid van design en functionaliteit, klaar om de weg te domineren.

Slimme opslag voor een vlotte rit 

Voor een chauffeur zijn mobiele opslagoplossingen van onschatbare waarde. FBS begrijpt dat volkomen en daarom mochten wij voor deze DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen een breed scala aan optimaal georganiseerde opslagmogelijkheden aanbieden. Verschillende compartimenten zijn uitgerust met uitschuifbare laden, waardoor het organiseren van de lading een fluitje van een cent wordt. De toegevoegde roestvrijstalen kisten bovenop het voorfront dienen als een handige opslagplek voor een tweedelige ladder en een hijsevenaar. Daarnaast zijn achter de verlengde deuren van het voorfrontkastje extra ruimtes gecreëerd voor het opbergen van palen en rongen. 

Verfijnde uitstraling 

Het oog voor detail bij dit project is onmiskenbaar. Aan de achterzijde van de bakwagen is een uitsparing gemaakt in de lichtbak om het FBS-logo prominent weer te geven, op verzoek van de klant. De keuze voor geborsteld roestvrij staal op alle compartimenten, lichtbakplaten, zijafschermingen en spatborden geeft de wagen een prachtige uitstraling die zowel functioneel als esthetisch is. 

Duurzame samenwerking 

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en sijpelt door in alle elementen van onze bedrijfsvoering. We hechten dan ook veel waarde aan een duurzame klantrelatie, die is ontstaan met FBS | FOJA Groep. We bedanken onze klant dan ook voor het vertrouwen in ons en het toevertrouwen van dit opmerkelijke project. Het is altijd een genoegen om samen te werken met partners die onze passie voor kwaliteit en innovatie delen. Dit project is een prachtig voorbeeld van wat er bereikt kan worden wanneer vakmanschap en samenwerking samenkomen. 

Op weg naar de toekomst 

Met trots en opwinding kijken we uit naar de kilometers en kraanuren die Transportbedrijf Muilwijk & Zn. met hun nieuwe aanwinst zullen afleggen. De DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 kraan is niet zomaar een voertuig; het vertegenwoordigt een evolutie in transportoplossingen, een synthese van functionaliteit en stijl die de weg zal veroveren. 

Advies op maat 

Wil je meer weten over dit project of onze andere innovatieve oplossingen? Bezoek dan onze webshop voor een breed scala aan producten die wij direct uit voorraad leveren. Ben je op zoek naar een configureerbaar product? Maak dan gebruik van onze Tilsmart productconfigurator. Heb je behoefte aan een specifieke maatwerk opbergtoepassing? Kijk dan eens naar ons maatwerk en neem contact met ons op voor advies

Gerelateerde producten