EN
NL
DE
EN
NL
DE
Tilbox_Kantoor_ overleg tekening

Project Engineer

Heb jij een aantal jaar ervaring als Engineer én een grote passie voor techniek? Werk jij graag in een afwisselende en uitdagende functie? En werk je graag in een jong, informeel en hardwerkend team? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Samen met je collega’s van verkoop en calculatie ga jij aan de slag om de wensen van klanten te vertalen naar nieuwe en innovatieve producten. Samen ga je aan de slag om de beste oplossingen te ontwerpen, berekenen en ontwikkelen voor opbergsystemen. Denk hierbij aan op maat gemaakte projecten zoals onderbouwkisten, achterwandkasten, vloeistoftanks en nog veel meer!

In jouw rol als Project Engineer focus je vooral op de maatwerkprojecten en is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de overgang naar productie soepel verloopt. Dankzij jouw tekeningen en calculaties kunnen zij hun werk goed doen. Alle opdrachten vragen om goede begeleiding en daarbij heb je veel contact met klanten.

Jij behoudt het overzicht en reageert snel als dat nodig is. Daarnaast:

  • Ben je verantwoordelijk voor het maken van verkoop- en productie tekeningen middels Autodesk Inventor.
  • Houd je je bezig met de werkvoorbereiding en calculatie Als je geen of weinig ervaring hebt met werkvoorbereiding en/of calculatie dan zul je intern opgeleid worden voor deze aspecten. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Als Project Engineer kom je te werken op het bedrijfsbureau op de Engineering afdeling. Het bedrijfsbureau bestaat uit een jong team van tien collega’s, waarbij de gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar ligt. De sfeer binnen dit team is informeel, maar wel professioneel. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen!

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Goed salaris (€3.000 - €4.000) afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding van €0,21 per km, 38-urige werkweek, cao kleinmetaal, pensioenregeling via pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen. 

  • Persoonlijke groei en ontwikkeling. 
Het vakmanschap staat bij Tilbox hoog in het vaandel. We investeren graag in het personeel. Je kan opleidingen en cursussen volgen, gericht op jouw vakgebied. Flexibele starttijden! Je start tussen 07:30 en 08:15 en werkt van maandag t/m vrijdag. Afhankelijk van jouw starttijd werk je tot 16:15 of tot 17:00. 

  • Actieve personeelsvereniging en leuke uitjes. 
Er wordt veel georganiseerd, zoals een barbecue, darttoernooi, borrels, sinterklaasviering en met zijn allen uit eten gaan!

  • Sporten op werk én vers fruit. 
Bij Tilbox vinden we vitaliteit belangrijk. We hebben dan ook een eigen sportruimte waar je je energie kwijt kunt. Op deze manier is het heel makkelijk om voor of na je werk te gaan sporten. Ook hebben we dagelijks vers fruit en heerlijke bonen koffie! 

Wat breng je mee als Project Engineer? 

  • Minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde, automotive engineering of een andere vergelijkbare studie. 
  • Een aantal jaar werkervaring met 3D CAD tekenen. Ervaring met Inventor is mooi meegenomen, maar absoluut geen must.

Waar ga je werken? 

Tilbox is een ambitieus bedrijf waar ruim 65 collega’s met veel plezier aan het werk zijn. We zijn trots op het product, maar ook hoe we dit maken. We zijn flexibel, snel én efficiënt. In 2018 hebben we een nieuw pand, waarin de nodige voorzieningen zijn geïnstalleerd. Denk hierbij aan een mooie, ruime en gezellige kantine (met alle extra’s van dien: voetbaltafel, dartbord én heerlijk vers fruit) én een eigen sportruimte!

Solliciteren?

Heb jij interesse in Tilbox, de vacature of behoefte aan meer informatie? Reageer dan of mail je cv naar hr@tilbox.com. Liever bellen? Dan kan je terecht bij Tom Priem op 040 206 86 88.