EN
NL
DE
EN
NL
DE
Tilbox_Kanten_aanpassen

Technische bijbaan naast je opleiding

Ben jij naast je opleiding op zoek naar een leuke uitdaging in de techniek? Kun jij nieuwe werkzaamheden gemakkelijk eigen maken? Dan ben jij dé kandidaat ter versterking van ons gezellige productieteam bij Tilbox.

Tilbox is leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector met een stevige internationale groeiambitie! De opbouw- en onderbouwkisten van Tilbox worden in eigen huis geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Een modern machinepark zorgt voor kwaliteit én snelheid van werken. Momenteel zijn we met een team van ca. 60 medewerkers en werken we samen in een informele omgeving waar de deuren altijd open staan! 

Wij zijn op zoek naar een medewerker die bereid is de handen uit de mouwen te steken en naast zijn/haar opleiding nog graag wat wil bijverdienen. Ervaring is niet nodig, onze collega’s zullen je uitgebreid wegwijs maken in onze processen en werkwijzen. Mocht je daarnaast nog sportief zijn ook, dan kun je bij ons op je vrije dagen ook nog eens gratis komen sporten in onze eigen fitnessruimte! En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we in overleg gewoon je werktijden aan! 

Jouw taken 

Uitvoeren van allround productie taken. Denk hierbij aan onder andere het samenstellen en afmonteren van producten. Hoe handiger je bent of wordt, hoe meer we je kunnen laten doen. 

De ideale kandidaat:

  • Is 16 jaar of ouder 
  • Is flexibel en een teamspeler 
  • Is op korte termijn beschikbaar voor de zaterdagochtend en minimaal 1 avond in de week

Interesse? 

Weet jij genoeg en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan een mailtje Maurice den Hoed (maurice@tilbox.com) of naar HR (hr@tilbox.com). Bel je liever? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch bereiken via 040-206 86 88.