EN
NL
DE
Tilbox_Lassen_maatwerk2

TIG lasser

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Eentje waarbij je écht een belangrijke bijdrage hebt aan een mooi eindproduct voor onze klanten? Kom dan ons team versterken als TIG lasser.

Als specialist in het produceren van opbergboxen voor vrachtwagens en aanhangwagens, zijn wij op zoek naar een TIG lasser die de verantwoordelijkheid neemt over het assembleren en het lassen van de opbergkisten. Ons assortiment bestaat uit standaard kisten, maar onze specialiteit en focus ligt met name op het maatwerk. Hierdoor krijg je de nodige afwisseling in je werk. 

Je ontvangt je eigen gereedschap waarmee je de opbergboxen samenstelt naar de wensen van de klant. Vervolgens ga je zeer nauwkeurig te werk, waardoor je een kwalitatieve lasnaad krijgt. Je werkt aan de hand van tekeningen en stuklijsten en voert controles uit. Na de uit te voeren laswerken zorg je voor een tiptop nabehandeling. Dit doe je door verschillende schuur- en slijptechnieken, waarmee je een hoogwaardig resultaat creëert. 

Wie ben jij? 

 • Je bent in het bezit van een diploma lastechnieken en/of gelijkwaardig door recente ervaring als lasser 
 • Je bent nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop 
 • Je hebt een passie voor het vervaardigen van producten 
 • Je leest met gemak een (technische) werktekening 
 • Je bent leergierig en bereid om je in deze lastechnieken (verder) te verdiepen 
 • Je denkt mee in verbeteringen op de werkvloer en durft beslissingen te nemen 
 • Affiniteit met plaat- en/of carrosseriewerk is een pluspunt

Dit bieden wij:

 • Als TIG lasser heb je een afwisselende en uitdagende functie.
 • Veel ruimte voor jouw ideeën die kunnen bijdragen aan ons gezamenlijke succes. 
 • Goed salaris met arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.
 • Meer dan genoeg vakantie met 38 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime contract.
 • Buiten werk kun je fitnessen in onze TILFIT fitnessruimte.
 • Naast het harde werken genoeg tijd voor plezier! Er worden regelmatig leuke personeelsuitjes en bedrijfsfeestjes georganiseerd.

Solliciteren 

Word jij enthousiast van de functie TIG lasser binnen Tilbox? Waar wacht je dan nog op! Solliciteer direct door je CV en motivatie in te sturen naar hr@tilbox.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 040 206 86 88.

Nog even in het kort: wie is Tilbox?

Tilbox is dé leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector. Sinds 1994 zijn wij de specialist op dit gebied en produceren we zelf: roestvrij staal verwerken we tot prachtproducten met eigen innovaties en een sterke focus op operationele efficiëntie. De organisatie telt op dit moment ca. 60 medewerkers en groeit snel. Als bedrijf zijn we namelijk hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na, hanteren maatwerk als onze standaard en zetten de klant centraal.

Kortom, Tilbox is een Brabants bedrijf met een jong team en een informele sfeer waarin we onze afspraken nakomen en maatwerk onze standaard is.