EN
NL
DE
Nieuwsbericht website

Tilshop: dé online winkel voor al je opbergoplossingen

De Tilshop is geopend!

In onze splinternieuwe online winkel kun je terecht voor al je opbergoplossingen voor trucks, trailers en aanhangwagens. Bij Tilbox streven we altijd naar het leveren van de beste producten en service aan onze gewaardeerde klanten. Met onze nieuwe webshop tillen we die ervaring naar een hoger niveau, exclusief voor onze B2B-klanten.

Actueel overzicht van alle producten 

Onze online winkel, Tilshop, is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en gemak, zodat je moeiteloos door ons uitgebreide assortiment kunt bladeren en je producten kunt vinden. Op deze manier heb je altijd een actueel overzicht van de catalogusproducten, prijzen, voorraden en levertijden. Of je nu op zoek bent naar onderbouwkistenmontagematerialen of toebehoren, de Tilshop heeft het allemaal! Met slechts een paar klikken maak je een selectie van de gewenste producten en plaats je de bestelling. 

Wat maakt onze nieuwe webshop zo speciaal? 

In de Tilshop tref je een breed assortiment aan producten die de opbergruimte voor trucks, trailers en aanhangwagens bevorderen. We hebben de producten overzichtelijk in categorieën ingedeeld, zodat je gemakkelijk gewenste producten kunt vinden. Ben je op zoek naar een specifiek item? In dat geval kun je gebruikmaken van onze geavanceerde zoekopties. Het assortiment is samengesteld om aan alle opbergbehoeften te voldoen. 

Toegang tot het klantportaal 

De Tilshop is toegankelijk voor B2B-klanten, zoals carrosseriebouwers, truckdealers en wederverkopers. Je kunt toegang krijgen tot het klantportaal door je te registreren. In het persoonlijke portaal kun je ook terecht voor documentatie, zoals eerder bestelde items en lopende orders. Rond veilig en betrouwbaar je betaling af met een van onze betaalmogelijkheden of kies voor betaling achteraf door middel van een factuur. 

Speciale aanbiedingen

Houd de Tilshop in de gaten voor exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en aantrekkelijke kortingen. Vergeet ook niet om je te abonneren op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van exclusieve aanbiedingen. 

Service en kwaliteit die je gewend bent 

Met de komst van onze Tilshop ervaar je nog steeds de kwaliteit en service die je van ons gewend bent. We zijn toegewijd aan het bieden van een naadloze winkelervaring en streven naar hoge klanttevredenheid. Je feedback is voor ons van grote waarde, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen, suggesties of opmerkingen. Ons team staat klaar om je te helpen. 

Tilsmart 

Binnen de nieuwe omgeving vind je ook de vertrouwde productconfigurator, Tilsmart. Met Tilsmart stel je zelf jouw ideale opbergkist samen. Ontwerp zelf je maatwerkkist door afmetingen aan te passen en functionaliteiten toe te voegen, zoals vlonders en lademodules. 

Maatwerk 

Bij Tilbox is maatwerk onze specialiteit. Daarom kun je op de vernieuwde website ook terecht voor een maatwerkaanvraag. Of het nu gaat om enkele stuks, grote aantallen, specifiek maatwerk of een gewenste voorbewerking, bij Tilbox ben je aan het juiste adres. Kijk op de maatwerkpagina voor meer informatie.

Wil je meer informatie of hulp bij het activeren van je klantaccount? Neem gerust contact op met ons team door te bellen naar 040 206 86 88 of mail naar info@tilbox.com.