EN
NL
DE
EN
NL
DE
Tilsmart_W_11zon

Tilsmart: jouw weg naar op maat gemaakte kisten

Als het op maatwerk aankomt, kan het soms een tijdrovende en ingewikkelde taak zijn. Wanneer je op zoek bent naar een op- of onderbouwkist, wil je natuurlijk een product dat perfect aansluit op jouw behoeften. Het goede nieuws is dat Tilsmart dit proces aanzienlijk vereenvoudigt en versnelt. Met de Tilsmart productconfigurator kun je eenvoudig je eigen maatwerk kist ontwerpen, waar en wanneer je maar wilt.

De kracht van personalisatie 

Iedereen heeft unieke wensen en eisen als het aankomt op kisten. Misschien heb je specifieke afmetingen nodig om je waardevolle spullen op te bergen, of misschien ben je op zoek naar een specifieke materiaalkeuze voor duurzaamheid. Wat je behoeften ook zijn, Tilsmart stelt je in staat om het allemaal met gemak te configureren. 

Hoe werkt het? 

Registratie: Het begint met een snelle registratie op de Tilsmart pagina. Maak eenvoudig een account aan, zodat je jouw ontwerpen kunt opslaan en eerdere bestellingen kunt volgen. 

Ontwerpen: Nadat je bent ingelogd, kun je meteen beginnen met het ontwerpen van je kist. Selecteer de gewenste afmetingen, kies het materiaal dat het beste bij jouw behoeften past, en beslis over de afwerkingsopties. Of het nu gaat om een kist voor persoonlijk gebruik, bedrijfsinventaris, of andere doeleinden, Tilsmart biedt keuzes die aan jouw verwachtingen voldoen. 

Directe preview en prijsindicatie: Terwijl je de kist ontwerpt, krijg je direct een preview van het eindresultaat. Dit betekent dat je onmiddellijk ziet hoe jouw maatwerk kist eruit zal zien. Daarnaast toont Tilsmart je ook een prijsindicatie, zodat je inzicht hebt in wat je kunt verwachten qua kosten. 

Offerte aanvragen: Als je tevreden bent met je ontwerp en de prijs, kun je met een paar klikken de offerte aanvragen. Als je meer informatie nodig hebt, of als je op zoek bent naar grotere aantallen, biedt Tilsmart je ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. 

De veelzijdigheid van Tilsmart 

Het is niet alleen de flexibiliteit in afmetingen, materialen en afwerking die Tilsmart onderscheidt. De configurator biedt ook opties voor sloten, zodat je de beveiliging van je kist kunt aanpassen aan je behoeften. Dit maakt Tilsmart een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar een veelzijdige oplossing. 

Nog geen account? Geen probleem! 

Als je nog geen account hebt bij Tilsmart, hoef je je geen zorgen te maken. Het registratieproces is snel en eenvoudig. Laat gewoon je gegevens achter op de Tilsmart pagina, en het Tilbox team zal snel reageren om je account te activeren. Daarna ben je klaar om je eigen maatwerk kisten te ontwerpen en te bestellen. 

De toekomst van maatwerk kisten 

Tilsmart streeft naar het vereenvoudigen van het proces van het verkrijgen van maatwerk kisten. Met de productconfigurator wordt personalisatie toegankelijk voor iedereen. Dit platform verandert de manier waarop we kisten ontwerpen en bestellen, waardoor het sneller, efficiënter en handiger wordt dan ooit tevoren. Dus, waar wacht je nog op? Maak vandaag nog je account aan, ontwerp je eigen maatwerk kist, en geniet van de voordelen van personalisatie met Tilsmart. Of je nu een kist nodig hebt voor persoonlijke opslag of bedrijfsmatige doeleinden, Tilsmart staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Direct registreren