EN
NL
DE
EN
NL
DE
Zero-emission

Zero-Emission Trucks

Tilbox zet in op duurzame opbergoplossingen voor zero-emissie voertuigen.

Onlangs hebben we bij Tilbox een inspirerende masterclass over Zero-Emission Trucks gevolgd, verzorgd door expert Johnny Nijenhuis. Als innovatief bedrijf dat altijd vooruitkijkt, is Tilbox voortdurend bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om de beste opbergoplossingen te blijven bieden.

Een duurzame toekomst

Duurzaamheid in de transportsector staat hoog op de agenda bij Tilbox. We zijn er namelijk van overtuigd dat opbergmogelijkheden voor onderweg van essentieel belang blijven, juist met de opkomst van zero-emissie voertuigen zoals elektrische vrachtwagens. De vraag naar efficiënte en praktische opbergruimte zal alleen maar toenemen. Bij Tilbox zijn we erg enthousiast over de toekomst en de mogelijkheden die deze met zich meebrengt. Daarbij willen we voorop blijven lopen in de sector en onze klanten voorzien van de meest innovatieve en efficiënte opbergtoepassingen.

Groener transport

Door ons te richten op duurzaamheid en efficiëntie, hoopt Tilbox een bijdrage te leveren aan het stimuleren van groene transportmogelijkheden en het verminderen van de impact op het milieu. Met een groeiend bewustzijn van de gevolgen van klimaatverandering, begrijpen wij dat het aan bedrijven is om verantwoordelijkheid te nemen en positieve verandering teweeg te brengen. We kijken er dan ook naar uit om met klanten samen te werken en hen te voorzien van op maat gemaakte opbergoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van zero-emissie voertuigen. Door gezamenlijk de weg vrij te maken voor duurzaamheid en efficiëntie, hoopt Tilbox een positieve impact te hebben op de transportindustrie en het milieu.

Op maat gemaakte masterclass

Johnny Nijenhuis heeft bij ons een op maat gemaakte masterclass verzorgd in eigen huis. We hebben de kansen en bedreigingen voor Tilbox verkend. Hierbij zien we de veranderende markt als een échte kans en als organisatie willen we hier graag meer betekenis in hebben. Ga je aan de slag met elektrische voertuigen? Loop je tegen een uitdaging aan op het gebied van opbergtoepassingen, plaatwerk, etc.? Neem gerust contact met ons op!