EN
NL
DE
EN
NL
DE

Brandblusser kisten

Brandblusserkist Horizontaal - Kunststof - 6/9 Kg - 317x305x705 mm

Artikelnr.: 270.317.305.705.SLYKON.HOR
Voor 13.00 besteld volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
Gratis verzending vanaf €1000,-
Klanten geven Tilbox een 8,9/10
Gratis retourneren binnen 30 dagen

De Slykon brandblusserkist is een verstandige keuze als je snel wilt kunnen handelen in geval van een noodsituatie. Het is een compacte en draagbare kist die ontworpen is om snel toegang te bieden tot een brandblusser. De kist biedt bescherming aan de brandblusser tegen vuil, stof en schade en kan gemakkelijk op een toegankelijke plaats worden gemonteerd. In veel gevallen is het verplicht om een brandblusser binnen handbereik te hebben.

Deze horizontale brandblusserkist is slag- en stootvast dankzij het stevige kunststof materiaal en voldoet aan alle regelgeving. Brandblussers van 6 kg en 9 kg passen heel goed in deze kist. De kist biedt niet alleen bescherming voor de brandblusser, maar is ook gemakkelijk te vinden dankzij de opvallende rode kleur.

Met de bijgeleverde stalen montageframes en schroeven is de brandblusserkist gemakkelijk te monteren aan de onderkant van het chassis van de truck of trailer, waardoor de blusser gemakkelijk bereikbaar is. De klep aan de voorzijde van de kist maakt de kist gemakkelijk afsluitbaar.

Deze brandblusserkist wordt geleverd inclusief montagemateriaal, maar exclusief brandblusser.

Artikelnr.: 270.317.305.705.SLYKON.HOR
Materiaal: Kunststof
Breedte: 317
Hoogte: 305
Diepte: 705