top of page

GEREEDSCHAPSKIST RVS

Compleet mat
Body mat / deksel gepolijst
Compleet gepolijst

EUROPA

MODEL

COMPLEET MAT

GROEP 205

  • De gereedschapskisten uit groep 205 worden vervaardigd uit RVS

  • De plaatdikte is 1,5 mm.

  • Elke gereedschapskist uit groep 205 wordt geproduceerd met beluchting in de achterwand.

  • De volledige spatwaterdichtheid wordt verkregen omdat de sponning als rondlopende goot uit wordt gevoerd.

  • Hierover is een rubberen afdichting geplaatst, waar de klep overheen sluit.

  • De klep is voorzien van RVS scharnieren.

  • De kist is voorzien van één of twee RVS T-drop sloten, afhankelijk van de breedtemaat (<800 = 1 slot >800 = 2 sloten)

  • Ook is het mogelijk series van speciaal gewenste maten te laten produceren.

  • De Europa Model kisten zijn CE gecertificeerd.

RVS GEREEDSCHAPSKIST

Gereedschapskisten uit deze serie worden gemaakt van RVS. Het RVS heeft een dikte van 1,5 millimeter. Deze vrachtwagenkist is voorzien van één of twee RVS T-drop sloten.

 

Afhankelijk van de breedtemaat wordt er gekozen voor 1 of 2 sloten. Tot 800 millimeter breedte is deze RVS gereedschapskist voorzien van 1 slot, vanaf 800 millimeter worden er 2 RVS T-drop sloten in geplaatst.

 

Rondom deze RVS gereedschapskist loopt de sponning, met daarover een rubber afdichting. Dit zorgt voor een volledige spatwaterdichtheid. Ook zit er een beluchtingsdop in de achterzijde van deze RVS-kisten. Dit zorgt ervoor dat de lucht binnenin kan circuleren. De kisten worden standaard geleverd met staalkabels bevestigd aan de klep.

 

Optioneel is het ook mogelijk deze te vervangen door gasdempers, gasveren of kettingen. We zijn gespecialiseerd in maatwerk gereedschapskisten, dus staan uw gewenste afmetingen er niet bij, neem dan contact met ons op!

 

Voor elke vrachtwagen of trailer, kunnen wij zowel opbouwkisten als onderbouwkisten voor u op maat maken. Gereedschapskisten uit deze serie zijn standaard uit voorraad leverbaar en gecertificeerd volgens de ECE R73 norm.

gereedschapskist-rvs
gereedschapskist-rvs-side.jpg

AANVRAAG VOOR RVS GEREEDSCHAPSKIST VRACHTWAGEN

In de afwerking van onze producten stoppen wij extra zorg en aandacht. Van al onze kisten wordt de lasnaad-verkleuring verwijderd. De maatwerkkisten worden standaard geborsteld. Tilbox staat voor het principe ‘afspraak is afspraak’. Geen onverwachte tegenvallers door langere levertijden dan beloofd. Een rvs gereedschapskist voor uw vrachtwagen heeft u dan ook binnen no-time tot uw beschikking.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan via ons contactformulier naar de mogelijkheden van onze rvs gereedschapskisten. Een van onze specialisten kan u alles vertellen over ons assortiment aan gereedschapskisten voor vrachtwagens.

RVS GEREEDSCHAPSKIST OP MAAT

Door de combinatie van ambachtelijk handwerk en machinale precisie leveren wij een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de hoogste eisen op gebied van vormgeving, functionaliteit en veiligheid. De RVS gereedschapskisten voor de vrachtwagens zijn hierop geen uitzondering. De mogelijkheden zijn eindeloos en door de combinatie van standaard en maatwerk is Tilbox dé partner op de weg met duurzame opbergoplossingen voor vrachtwagens.

gereedschapskist-rvs-right.jpg
Gereedschapskisten-Tilbox
bottom of page