top of page

GEREEDSCHAPS  KIST STAAL

Gepoedercoat RAL 2005

STALEN GEREEDSCHAPSKIST

GEPOEDERCOAT RAL 9005

GROEP 202

 • De gereedschapskisten uit groep 202 worden vervaardigd uit elektrolytisch verzinkte staalplaat

 • De plaatdikte is 1,5 mm.

 • De kisten uit groep 202 zijn zwart gepoedercoat in RAL 9005.

 • Elke gereedschapskist uit groep 202 wordt geproduceerd met beluchting in de achterwand.

 • De volledige spatwaterdichtheid wordt verkregen omdat de sponning als rondlopende goot uit wordt gevoerd.

 • Hierover is een rubberen afdichting geplaatst, waar de klep overheen sluit.

 • De klep is voorzien van RVS scharnieren.

 • De kist is voorzien van één of twee RVS T-drop sloten, afhankelijk van de breedtemaat
  (<800 = 1 slot >800 = 2 sloten)

 • Ook is het mogelijk series van speciaal gewenste maten te laten produceren.

 • De Europa Model kisten zijn CE gecertificeerd.

1
2
202 nieuw slot_edited.jpg

STALEN GEREEDSCHAPSKISTEN

Gereedschapskisten uit onze 202-serie worden gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal. Deze opbergkisten worden gespoten in RAL 9005 en zijn ideaal voor het opbergen van gereedschap, spanbanden en andere materialen. De stalen gereedschapskist wordt vaak gemonteerd op of onder trucks en trailers en kan dus dienen als onderbouwkist en als opbouwkist.

 

Het staal van deze kist heeft een dikte van 1,5 millimeter. De kist is voorzien van één of twee RVS T-drop sloten. Afhankelijk van de breedtemaat wordt er gekozen voor 1 of 2 sloten. Tot 800 millimeter breedte is de vrachtwagenkist voorzien van 1 slot. Vanaf 800 millimeter worden er 2 RVS T-drop sloten in geplaatst.

 

Rondom deze stalen gereedschapskist loopt de sponning, met daarover een rubber afdichting. Dit zorgt voor een volledige spatwaterdichtheid. In de achterwand van deze kisten is een beluchtingsdop gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de lucht binnenin kan circuleren. De kisten zijn voorbereid voor het monteren van gasveren, gasdempers of kettingen. Deze onderdelen zijn los bij te bestellen.

202 - 2 nieuwe sloten.png

AANVRAAG

VOOR STALEN

GEREEDSCHAPSKIST

Een vrachtwagen is niet compleet zonder een gereedschapskist. Of u nu op weg gaat met een kleine bakwagen of een grote oplegger, uw uitrusting dient te allen tijde in orde te zijn. Of het nu gaat om grote aantallen, specifiek maatwerk of gewenste (voor)bewerking van stalen gereedschapskisten: alles is mogelijk. Klanten weten bij Tilbox waar ze aan toe zijn. Afspraak is afspraak en snelle levertijden zijn een vanzelfsprekendheid.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan via ons contactformulier naar de mogelijkheden van onze stalen gereedschapskisten. Een van onze specialisten kan u alles vertellen over ons assortiment aan gereedschapskisten voor vrachtwagens.

STALEN OPBERGKIST

Tilbox levert voor elke klant een stalen gereedschapskist oplossing. Het standaard assortiment is compleet en kan uitgebreid worden met losse elementen zoals bijvoorbeeld lademodules, vlonders, gasveren enz. Naast het uitgebreide standaard assortiment voor stalen gereedschapskisten, biedt Tilbox ook maatwerkoplossingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en door de combinatie van standaard en maatwerk is Tilbox dé partner op de weg met duurzame opbergoplossingen voor vrachtwagens.

202 nieuw slot..png
bottom of page