Bekijken onze producten

TOOLBOXES

FOR

TRUCKS

& TRAILERS

Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1994 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Wij produceren zelf en zijn op dit gebied dé specialist. En met succes: Tilbox is de marktleider in haar segment en bedient vele meer dan tevreden klanten.

 

Wij opereren zowel nationaal als internationaal en leveren aan bedrijven in heel Europa. De opbouw- en onderbouwkisten voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit.

De opbergkisten zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben standaard een hoog afwerkingsniveau.

Tilbox heeft voor u de oplossing met optimale benutting van de beschikbare ruimte. 

ALLES

VOOR

DE KLANT

Bij Tilbox staat de klant centraal. Het team van medewerkers  binnen het bedrijf denkt in oplossingen in plaats van beperkingen. Of het nu gaat om grote aantallen, specifiek maatwerk of gewenste (voor)bewerking van vrachtwagenkisten: alles is mogelijk. Klanten weten bij Tilbox waar ze aan toe zijn. Afspraak is afspraak en snelle levertijden zijn een vanzelfsprekendheid. De wens van de klant is het uitgangspunt. Deze klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid.

Zink Nutzfahrzeuge.jpg

KWALITEIT

TEGEN

DE BESTE

PRIJS

De opbouw- en onderbouwkisten van Tilbox worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Hierdoor is het mogelijk producten te leveren met een hoog afwerkingsniveau. Een modern machinepark zorgt voor kwaliteit én snelheid van werken. Dat resulteert in een topproduct tegen de beste prijs.

Tilbox Valkenswaard

HET TILBOX

ASSORTIMENT

Tilbox levert producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de specifieke wensen van de klant. Steeds meer carrosseriebouwers vragen om een modulair systeem: standaardkisten die uitgebreid kunnen worden met losse elementen die naar eigen inzicht kunnen worden toegevoegd. Tilbox doet continu aan ontwikkeling van bestaande en of nieuwe producten. Dit gebeurt op basis van de wensen uit onze markt. Dus de vraag van klanten bepaalt uiteindelijk het assortiment. Op deze manier is Tilbox groot geworden: vanuit passie voor hun klant.

Schuifluik-Dicht
Steunenset-verzinkt
E-line-klein-voorkant
240-Explose
213.001.087-040.046.049
Bus-scharnier-open
ACCUSLEDE-standaard-250-uitgeschoven