ALLES

VOOR

DE KLANT

Bij Tilbox staat de klant centraal. Het team van medewerkers  binnen het bedrijf denkt in oplossingen in plaats van beperkingen. Of het nu gaat om grote aantallen, specifiek maatwerk of gewenste (voor)bewerking van vrachtwagenkisten: alles is mogelijk. Klanten weten bij Tilbox waar ze aan toe zijn. Afspraak is afspraak en snelle levertijden zijn een vanzelfsprekendheid. De wens van de klant is het uitgangspunt. Deze klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid.

Tilbox levert voor elke klant een opbergoplossing. Het standaard assortiment is compleet en kan uitgebreid worden met losse elementen zoals bijvoorbeeld lademodules, vlonders, gasveren enz. Naast het uitgebreide standaard assortiment biedt Tilbox ook maatwerkoplossingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en door de combinatie van standaard en maatwerk is Tilbox dé partner op de weg met duurzame opbergoplossingen voor vrachtwagens.

Tilbox Valkenswaard

KWALITEIT

TEGEN

DE BESTE

PRIJS

De opbouw- en onderbouwkisten van Tilbox worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Hierdoor is het mogelijk producten te leveren met een hoog afwerkingsniveau. Een modern machinepark zorgt voor kwaliteit én snelheid van werken. Dat resulteert in een topproduct tegen de beste prijs.

Tilbox levert producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de specifieke wensen van de klant. Steeds meer carrosseriebouwers vragen om een modulair systeem: standaardkisten die uitgebreid kunnen worden met losse elementen die naar eigen inzicht kunnen worden toegevoegd. Tilbox doet continu aan ontwikkeling van bestaande en of nieuwe producten. Dit gebeurt op basis van de wensen uit onze markt. Dus de vraag van klanten bepaalt uiteindelijk het assortiment. Op deze manier is Tilbox groot geworden: vanuit passie voor hun klant.

 
 

PRODUCTIEPROCES

1/9

De behoefte van de klant is altijd het startpunt van het productieproces bij Tilbox. Vaak biedt het standaard-assortiment een passende oplossing, maar heeft een klant meer specifieke wensen dan levert Tilbox maatwerk en persoonlijk advies. Alles is mogelijk.

 

Onze ontwerpafdeling verwerkt de klantwensen en maakt een technische tekening met alle specificaties. Hiermee kunnen de medewerkers op de werkvloer aan de slag.

Door de combinatie van ambachtelijk handwerk en machinale precisie leveren wij een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de hoogste eisen op gebied van vormgeving, functionaliteit en veiligheid.

 

Tilbox heeft een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de norm NEN-EN-ISO 9001:2008. Deze certificering is onderworpen aan een jaarlijkse evaluatie door TÜV Nederland. Zij voert haar controles uit onder internationaal erkende accreditatie van de Raad voor Accreditatie.

Tilbox Valkenswaard

Tilbox is door RDW (Approval Authority for the Netherlands) beoordeeld en goed bevonden. Een COP (Conformity of Production) certificaat voor EG/ECE-typegoedkeuring is verleend. Hiermee voldoet het bedrijf aan de belangrijkste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Producten met een CE-markering hebben om deze reden vrij toegang tot de gehele markt binnen de EER (landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland).

In de afwerking van onze producten stoppen wij extra zorg en aandacht. Van al onze kisten wordt de lasnaad-verkleuring verwijderd. De maatwerkkisten worden standaard geborsteld.

 

Tilbox staat voor het principe ‘afspraak is afspraak’. Door een professioneel en secuur magazijnbeheer kan de klant rekenen op snelle levertijden. Geen onverwachte tegenvallers door langere levertijden dan beloofd. Klanten weten waar ze aan toe zijn bij Tilbox.