EN
NL
DE

Over ons Over ons

Maatwerk

Onze missie 

Wij zorgen ervoor dat elke vorm van transport steeds is opgeruimd. Dit doen we door de meest inspirerende producent te zijn van opbergkisten voor alle toepassingen. We zijn een bedrijf waar we onze klanten en elkaar inspireren. We zien kansen en werken met plezier, passie en daadkracht. Daar zijn we trots op! De focus ligt op het doorontwikkelen van op- en onderbouwkisten voor de automotive, transport en logistieke sector. Producten worden in eigen huis geproduceerd en we zijn op dat gebied de specialist. We bedienen niet voor niets al vele meer dan tevreden klanten.


Kwaliteit & service

De opbouw- en onderbouwkisten voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit. Maar dat is niet de enige reden waarom klanten kiezen voor Tilbox. Wij bieden ook uitstekende service door de klant centraal te stellen. We denken mee en nemen alle zorgen op het gebied van opbergtoepassingen uit handen, van productontwikkeling tot levering. Bij Tilbox geldt: afspraak is afspraak. Dit resulteert in hoge klanttevredenheid en leverbetrouwbaarheid.

youtube video

Jouw specialist in opbergruimte, sinds 1994

In 1994 werd ons bedrijf opgericht door Frank Tilburgs, voormalig eigenaar, als een bescheiden eenmanszaak. Sindsdien hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt en zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd productiebedrijf met meer dan 60 toegewijde medewerkers. 

Gedurende de jaren hebben we niet alleen onze kennis en ervaring uitgebreid, maar ook ons assortiment. We blijven onze producten voortdurend doorontwikkelen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Onze passie voor innovatie en kwaliteit drijft ons voortdurend om te streven naar de beste oplossingen in onze branche. We zijn trots op ons succesverhaal en blijven ernaar streven om onze klanten te verrassen met innovatieve producten en uitstekende service. Bij Tilbox geloven we in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en wederzijds succes.

Onze specialiteiten


In de shop bekijk je onze brede assortiment aan standaard catalogus artikelen. Wil je een opbergkist uit het standaard assortiment geheel naar wens aanpassen? Stel dan zelf je toolbox samen met de productconfigurator Tilsmart. Ben je op zoek naar specifiek maatwerk, bekijk dan onze mogelijkheden of doe direct een aanvraag.

Rvs kist
Shop
Ontdek het brede assortiment aan standaard opbergtoepassingen.
Productconfigurator
Product configureren
Stel zelf je opbergkist volledig samen met onze productconfigurator.
Maatwerk
Maatwerk
Ben je op zoek naar een op maat gemaakte toepassing? Doe hier snel en gemakkelijk je aanvraag.