top of page

PALLETKISTEN

PALLETKIST

BOUWPAKKET

GROEP 221

  • Gegalvaniseerde palletkisten voor het opbergen van 24, 30 of 36 stuks europallets.

  • Deze kisten worden geleverd als bouwpakket en zijn eenvoudig te monteren d.m.v. de meegeleverde instructies en tekeningen.

  • Het bouwpakket wordt geleverd met complete montagebenodigdheden. Er hoeft niet gelast of geboord te worden.

  • Alle hoeken zijn netjes afgewerkt dus geen scherpe hoeken.

  • De kist wordt gegalvaniseerd en ongelakt aangeleverd.

  • Het maximum laadgewicht is 1000 kg.

Palletkist-vrachtwagen-aanhanger-trailer

GEMAKKELIJK EUROPALLETS TOT 36 STUKS OPBERGEN

In de logistiek wordt er ontzettend vaak met houten pallets gewerkt. Deze staan namelijk bekend om zijn hoge draagkracht en goede kwaliteit. Wanneer het gewicht op de pallet goed wordt verdeeld, heeft de pallet een draagvermogen van 2.000 kilo. Tevens is een houten pallet zeer milieuvriendelijk doordat deze eenvoudig gerecycled kan worden. Het zou zonde zijn als een milieuvriendelijk product achtergelaten zou moeten worden.

 

In een palletkist kunnen 24, 30 of 36 europallets opgeborgen worden, waarbij het maximumlaadgewicht dat de palletkist aan kan, 1000 KG is. Het is eenvoudig mogelijk een palletkist op een trailer te monteren met behulp van de meegeleverde instructies.

EEN KWALITEITSVOLLE METALEN PALLETKIST

De palletkisten van Tilbox worden gegalvaniseerd en ongelakt aangeleverd. Ze zijn gemaakt van metaal en zijn netjes afgewerkt zodat uw medewerkers geen verwondingen kunnen oplopen wanneer zij aan het werk zijn. Onze kwaliteit kunnen we waarborgen doordat onze kwaliteitseisen voldoen aan de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm. Deze staat voor het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van hoogwaardige kwaliteit op gebied van onderbouwkisten, waaronder palletkisten voor opleggers. Zorgen maken om onze kwaliteit is dus niet nodig, wij zijn pas tevreden als u dat bent.

PALLETKIST ONDER EEN TRAILER MONTEREN

Naast dat onze palletkisten op een vrachtwagen zijn te monteren, zijn deze net zo goed op een trailer te monteren. Bij het monteren van de palletkist hoeft er niet gelast of geboord te worden. Daarnaast worden er instructies en tekeningen meegeleverd die het monteren gemakkelijker maken. Ook is het mogelijk om een palletkist op maat te laten maken. In dit geval zullen wij de palletkist voor je op maat en naar wens maken én voor je in elkaar zetten. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.

bottom of page