(Afstudeer)stage - Procesoptimalisatie (HBO)

Bijgewerkt: jul 27


Volg jij een technische HBO opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Automotive Management of Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende stage?

Dan is Tilbox wellicht het bedrijf waar je jouw kwaliteiten kunt laten zien!

Wij zijn leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector met een stevige internationale groeiambitie! De opbouw- en onderbouwkisten van Tilbox worden in eigen huis geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Een modern machinepark zorgt voor kwaliteit én snelheid van werken. Momenteel zijn we met een team van ca. 55 medewerkers en werken we samen in een informele omgeving waar de deuren meestal open staan!

Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van de huidige bedrijfsprocessen vanaf september 2020.

De opdracht:

Tijdens de stage ga je de aanwezige werkprocessen in kaart brengen en analyseren. Je brengt verslag uit en geeft advies over de eventuele verbeterpunten. Tilbox heeft de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt waardoor een aantal processen nog niet lopen zoals gewenst. Aan jou de taak om met een frisse blik het bedrijf te helpen de processen te optimaliseren.

Binnen Tilbox maak je deel uit van de afdeling Automatisering waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden. Naast je stageopdracht wordt er ook van je verwacht dat je het team waar nodig zal ondersteunen. Hier tegenover staat een goede begeleiding op HBO niveau en een prima stagevergoeding.

Onze ideale kandidaat!

- Is een student/afstudeerder aan een technische HBO opleiding

- Is fulltime beschikbaar en kan in september starten (duur ca. 6 maanden)

- Is proactief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel

- Heeft een groot observerend vermogen

- Heeft affiniteit met productie bedrijven (voorkeur industriële bedrijven)

Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com t.a.v. Willem Swinkels. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Willem via 040 - 206 86 88.

Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!