top of page

ASSEMBLAGEMEDEWERKER/ MONTEUR

Ploegendienst of dagdienst

Als specialist in het produceren van opbergboxen voor vrachtwagens en aanhangwagens, zijn wij op zoek naar een monteur/afwerker die de verantwoordelijkheid neemt over de laatste fase van het product: de afwerking. Dit naar de wensen van de klant, want maatwerk is bij ons standaard. Je staat in voor het monteren van scharnieren, sloten, handvaten, etc. op onze opbergboxen. Vervolgens zorg je voor een kwalitatieve nabehandeling zoals beitsen, borstelen, polijsten, etc. Je gaat aandachtig te werk en hebt oog voor details waarbij je een hoogwaardig product aflevert.


Wie ben jij?

  • Je bent een Handige Harry

  • Orde en netheid passen bij jou als persoon

  • Je bent nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop

  • Je leest met gemak een (technische) werktekening

  • Je denkt mee in verbeteringen op de werkvloer en durft beslissingen te nemen

  • Affiniteit met plaat- en/of carrosseriewerk is een pluspunt

Wat krijg je ervoor terug?

Voordelen van werken bij Tilbox

En alsof dat nog niet genoeg is, volgt hier nog meer Tilbox flexibiliteit!

Werk jij graag in 2 ploegen of heb je wat meer behoefte aan regelmaat? Bepaal het zelf! Je hebt de keuze in afwisselende ochtend- & avonddiensten, of elke dag een dagdienst.


Word jij nieuwsgierig en wil je nog meer weten over werken bij Tilbox? Neem dan een kijkje op www.tilbox.nl/werkenbij.


Interesse?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan een mailtje naar HR (hr@tilbox.com). Bel je liever? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch bereiken via 040-206 86 88.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Nog even in het kort: wie is Tilbox?

TILBOX is dé leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector. Sinds 1994 zijn wij de specialist op dit gebied en produceren we zelf: roestvrij staal verwerken we tot prachtproducten met eigen innovaties en een sterke focus op operationele efficiëntie. De organisatie telt op dit moment ca. 55 medewerkers en groeit snel.


Als bedrijf zijn we namelijk hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na, hanteren maatwerk als onze standaard en zetten de klant centraal.

Kortom, TILBOX is een Brabants bedrijf met een jong team en een informele sfeer waarin we onze afspraken nakomen en maatwerk onze standaard is.


bottom of page