top of page

Collega aan het woord - Cynthia

"IK PROBEER DE KLANT CENTRAAL TE STELLEN DOOR ERVOOR TE ZORGEN DAT DE PRODUCTEN DIE IK MAAK GOED ZIJN."

Tilbox is steeds op weg naar nieuwe en betere opbergtoepassingen. Een van onze pijlers hierbij is het centraal stellen van onze klanten. Maar hoe doen we dat? Onder het genot van een lekker bakje koffie gingen we in gesprek met onze collega Cynthia. Zij is lasser bij Tilbox en we vroegen haar hoe zij de klant centraal stelt binnen haar dagelijks laswerk.


Laten we beginnen met een voorstelrondje?

Mijn naam is Cynthia Fakoedis en ik ben 19 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders in Valkenswaard. Mijn achternaam is afkomstig van mijn Griekse familie. Als stagiair begon ik bij Tilbox en daarna ben ik in loondienst gekomen. Ik werk momenteel zo’n 1,5 jaar bij Tilbox.


Wat zijn je hobby’s en sport?

Ik doe zelf fitness bij SportivaLife in Valkenswaard, en krijg daar ook iedere maandag boksles. In deze les leren we technieken en trainen we ook op conditie. Ik doe dit nu zo’n half jaar en met heel veel plezier. Daarnaast volg ik ook nog Zumba lessen. Ik vind het zo leuk om te doen, dat ik zelf ook wel eens Zumba lessen aan anderen heb gegeven.


“DE OMGANG MET COLLEGA’S EN SFEER BINNEN TILBOX VIND IK HEEL LEUK.”


Wat vind je leuk aan je werk bij Tilbox?

De sfeer binnen het bedrijf is heel prettig en ook de omgang met collega’s is fijn. Het werk zelf vind ik ook heel leuk bij Tilbox, namelijk het lassen. Ik weet goed wat ik moet doen en dat maakt mijn werk juist zo aantrekkelijk. Daarnaast is mijn werk niet eentonig, wat je vaak wel bij vergelijkbare functies in andere bedrijven ziet. Doordat ik met verschillende maten en materialen werk, las ik eigenlijk nooit hetzelfde. Het is bij elke tekening weer goed kijken met wat voor product ik te maken heb. Hierdoor blijft mijn werk uitdagend en variërend. Ik heb veel verschillend werk, waardoor het ook leuk en leerzaam blijft.


Eén van de Tilbox pijlers is: Klant centraal stellen. Hoe zorg jij hiervoor in jouw werk?

Ik probeer de klant centraal te stellen door ervoor te zorgen dat de producten die ik maak goed zijn. Het produceren van producten van hoge kwaliteit vind ik heel belangrijk en hier ga ik dan ook voor. Bovendien vind ik kwaliteit belangrijker dan snelheid. Op de productielijn waar ik sta probeer ik uiteraard zo snel mogelijk te werken, maar ik zorg er wel voor dat wat ik maak ook goed is. Iets snel de deur uit doen is fijn, maar als het dan vervolgens niet goed is en het wordt teruggestuurd, dan kost het veel tijd en geld. De klant wordt hier niet vrolijk van en wij ook niet.


Wat zou je nog willen leren binnen Tilbox?

Ik zou graag meer willen leren, waardoor ik flexibeler wordt, zodat ik op andere plekken kan invallen indien nodig. Wanneer er bijvoorbeeld een collega van de buigbank ziek is en ik daardoor niet kan lassen, zou ik best zelf willen buigen. Zo hoef ik me niet te vervelen en blijft het proces doorgaan!


Wil jij ook collega worden van Cynthia? Neem dan snel een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@tilbox.com.

bottom of page