top of page

Collega aan het woord - Pepijn

"MEEDENKEN MET DE KLANT EN HEN INPUT GEVEN OM SAMEN TOT HET BEST PASSENDE PRODUCT TE KOMEN VIND IK HEEL BELANGRIJK IN MIJN WERK."

Tilbox is steeds op weg naar nieuwe en betere toepassingen. De Engineeringsafdeling is hierbij een zeer belangrijk onderdeel. Naast het ontwikkelen van producten leiden we bij Tilbox ook graag jong talent op. We vroegen Pepijn – onlangs begonnen als Engineer - hoe hij zijn tijd bij Tilbox ervaart en heeft ervaren.


Hallo Pepijn, zou je jezelf eens voor willen stellen?

Ik ben Pepijn van Ekert. Ik ben 20 jaar oud en woon in Helmond. Voor mijn studie Automotive Engineering aan het Summa Collega heb ik stage gelopen bij Tilbox. Afgelopen december heb ik mijn diploma middenkader engineering behaald.


Wat zijn je hobby's?

Ik houd ontzettend van oude auto’s. In de toekomst wil ik graag een oldtimer opknappen en daar dan ook zelf in blijven rijden. Verder volg ik de Formule 1 op de voet en ben ik regelmatig bij wedstijden in de pitstraat te vinden.


Hoe ben je bij Tilbox terecht gekomen?

Na mijn afstudeerstage ben ik eigenlijk blijven plakken. De sfeer binnen Tilbox is erg prettig. Hard werken om samen tot een mooi product te komen en elkaar feedback geven om de klant nog beter te kunnen helpen. Het ontwerpen van producten met speciale wensen van klanten is echt mijn passie, waarin ik mijn creativiteit goed kan gebruiken.


De klant centraal stellen is één van de pijlers van Tilbox. Hoe doe jij dit in jouw werk?

Door goed aan de klant te vragen wat het doel van zijn keuze is. Ook meedenken met de klant en input geven om samen tot het perfect bij de klant passende product te komen. En deze producten dan tegenkomen vind ik echt super.


Je bent geen individu, maar echt onderdeel van het gehele team.

Wat vind je leuk aan het werk bij Tilbox?

Je wordt volledig meegenomen in het complete team. Je bent geen individu, maar écht onderdeel van het gehele team. Bovendien vind ik de korte lijntjes heel aangenaam. Als je informatie nodig hebt kun je gewoon naar een collega lopen en heb je meteen antwoord op je vraag.


Als je een dag mocht ruilen van stoel met een collega, wie zou dit dan zijn?

Met de afdeling Verkoop, omdat we allebei van elkaars functie kunnen leren in ons eigen werk. De afdeling Verkoop ontvangt en verwerkt namelijk alle informatie die nodig is om tot het perfecte en kwalitatief beste product te komen. Ook hebben deze collega’s het meeste contact met klanten.


Ben jij ook op zoek naar zo'n fijne stageplek? Of ben je op zoek naar een baan als bijvoorbeeld Engineer? Lees hier meer over de vacature voor Technisch Tekenaar / Engineer.

bottom of page