top of page

MIG-MAG LASSER

Ploegendienst of dagdienst

Als specialist in het produceren van opbergboxen voor vrachtwagens en aanhangwagens, zijn wij op zoek naar een MIG-MAG LASSER die de verantwoordelijkheid neemt over het assembleren en het aflassen van de opbergkisten. Ons assortiment bestaat uit standaard kisten, maar onze specialiteit en focus ligt met name op het maatwerk. Hierdoor krijg je de nodige afwisseling in je werk.


Je ontvangt je eigen gereedschap waarmee je de opbergboxen samenstelt naar de wensen van de klant. Vervolgens ga je zeer nauwkeurig te werk, waardoor je een kwalitatieve lasnaad krijgt. Je werkt aan de hand van tekeningen en stuklijsten en voert controles uit. Na de uit te voeren laswerken zorg je voor een tiptop nabehandeling. Dit doe je door verschillende schuur- en slijptechnieken, waarmee je een hoogwaardig resultaat creëert.


Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma lastechnieken en/of gelijkwaardig door recente ervaring als lasser

  • Je bent nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop

  • Je hebt een passie voor het vervaardigen van producten

  • Je leest met gemak een (technische) werktekening

  • Je bent leergierig en bereid om je in deze lastechnieken (verder) te verdiepen

  • Je denkt mee in verbeteringen op de werkvloer en durft beslissingen te nemen

  • Affiniteit met plaat- en/of carrosseriewerk is een pluspunt

Wat krijg je ervoor terug?

Voordelen van werken bij Tilbox

En alsof dat nog niet genoeg is, volgt hier nog meer Tilbox flexibiliteit!

Werk jij graag in 2 ploegen of heb je wat meer behoefte aan regelmaat? Bepaal het zelf! Je hebt de keuze in afwisselende ochtend- & avonddiensten, of elke dag een dagdienst.


Word jij nieuwsgierig en wil je nog meer weten over werken bij Tilbox? Neem dan een kijkje op www.tilbox.nl/werkenbij.


Interesse?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan een mailtje naar HR (hr@tilbox.com). Bel je liever? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch bereiken via 040-206 86 88.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Nog even in het kort: wie is Tilbox?

TILBOX is dé leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector. Sinds 1994 zijn wij de specialist op dit gebied en produceren we zelf: roestvrij staal verwerken we tot prachtproducten met eigen innovaties en een sterke focus op operationele efficiëntie. De organisatie telt op dit moment ca. 55 medewerkers en groeit snel.


Als bedrijf zijn we namelijk hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.

Kortom, TILBOX is een Brabants bedrijf met een jong team en een informele sfeer waarin we onze afspraken nakomen en maatwerk onze standaard is.


bottom of page