Vacature - Accountmanager

Bijgewerkt: feb 5Om onze commerciële organisatie te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte accountmanager. Geen traditionele “koffiedrinker” maar iemand die gericht te werk gaat en energie krijgt van het opstarten en ontwikkelen van klantrelaties. Enige ervaring gewenst, bij voorkeur in de maakindustrie.


Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!


ACCOUNTMANAGER V/M Fulltime

GEDREVEN, ZELFSTANDIG EN RESULTAATGERICHT


Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Ben jij happy, dan zijn onze klanten het ook! Daarom bieden wij onder andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, kansen om je zowel persoonlijk als zakelijke te ontplooien, doen we samen leuke dingen en is jouw welzijn belangrijk. Dagelijks vers fruit en een eigen fitnessruimte. Fitte medewerkers zorgen voor een fitte organisatie! De gemiddelde leeftijd bij Tilbox ligt rond de 30 jaar en wij gaan op een informele manier met elkaar om.


Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO+/ HBO opleiding in een technische of commerciële richting.

Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie in de maakindustrie.

Je hebt affiniteit met de transportsector.

Een gunfactor, flexibele instelling en de drive om te scoren.

Je bent communicatief sterk, hebt een goede beheersing van de Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pré.

Een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Geen 9 tot 17 mentaliteit.

Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en afspraken in te plannen. Zowel met bestaande relaties als met nieuwe prospects.

Je ziet kansen in de markt en gaat samen met onze marketing afdeling bekijken hoe deze te benaderen.


Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van bestaande relaties en acquisitie van nieuwe klanten. Je zorgt voor een goede overdracht naar onze engineers, zodat het juiste product voor je klanten gerealiseerd wordt. Daarnaast vertegenwoordig je Tilbox op beurzen en evenementen.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Paul Triepels (Manager Marketing & Sales, p.triepels@tilbox.com) of Valesca Waleson (Recruiter, v.waleson@tilbox.com). Telefonisch kan via 040-206 86 88.


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!