top of page

BBL-LEERLINGEN

Bijgewerkt op: 3 jun. 2022


Vacature-BBL-leerlingen

Bij een beroepsbegeleidende leerweg kies je voor een opleiding die bestaat uit de combinatie tussen werken en leren. Als BBL-er doe je veel praktijkervaring op en werk je tegelijkertijd toe naar een diploma. Je hebt veel contact met collega’s die je begeleiden bij je dagelijkse werk. Als erkend leerbedrijf willen wij je graag de kans bieden bij ons te komen en je passie voor het vak te laten groeien.


Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Vanuit ons eigen pand in Valkenswaard ontwikkelen en maken wij RVS opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Je gaat werken met de nieuwste machines, de leukste collega’s en dagelijks de kans om veel te leren.


Wij hebben per direct ruimte voor:

  • BBL Kantbank operator

  • BBL Plaatwerk/Lasser

  • BBL Automatisering/Robotoperator

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding in de richting van Mechatronica en Industriële Automatisering of Plaatwerk, Constructie & Lassen. Je bent leergierig, een aanpakker en gedreven. Je hebt ruimtelijk inzicht en gaat nauwkeurig te werk. Je werkt graag met je handen en hebt een passie voor metaal.


Interesse?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan een mailtje naar Gijs Hovens (g.hovens@tilbox.com) of naar HR (hr@tilbox.com). Bel je liever? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch bereiken via 040-206 86 88.
"Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld”


Nog even in het kort: wie is Tilbox?

TILBOX is dé leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector. Sinds 1994 zijn wij de specialist op dit gebied en produceren we zelf: roestvrij staal verwerken we tot prachtproducten met eigen innovaties en een sterke focus op operationele efficiëntie. De organisatie telt op dit moment ca. 55 medewerkers en groeit snel.


Als bedrijf zijn we namelijk hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.

Kortom, TILBOX is een Brabants bedrijf met een jong team en een informele sfeer waarin we onze afspraken nakomen en maatwerk onze standaard is.


bottom of page