Vacature - BBL leerlingen

Bijgewerkt: mei 6Vacature-BBL-leerlingen

Bij een beroepsbegeleidende leerweg kies je voor een opleiding die bestaat uit de combinatie tussen werken en leren. Als BBL-er doe je veel praktijkervaring op en werk je tegelijkertijd toe naar een diploma. Je hebt veel contact met collega’s die je begeleiden bij je dagelijkse werk. Als erkend leerbedrijf willen wij je graag de kans bieden bij ons te komen en je passie voor het vak te laten groeien.


Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Vanuit ons eigen pand in Valkenswaard ontwikkelen en maken wij RVS opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Je gaat werken met de nieuwste machines, de leukste collega’s en dagelijks de kans om veel te leren.


Wij hebben per direct ruimte voor

- BBL Kantbank operator

- BBL Plaatwerk/Lasser

- BBL Automatisering/Robotoperator


Wie ben jij?

Je volgt een opleiding in de richting van Mechatronica en Industriële Automatisering of Plaatwerk, Constructie & Lassen.

Je bent leergierig, een aanpakker en gedreven. Je hebt ruimtelijk inzicht en gaat nauwkeurig te werk. Je werkt graag met je handen en hebt een passie voor metaal.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Gijs Hovens (g.hovens@tilbox.com) of met Valesca Waleson (v.waleson@tilbox.com). Telefonisch kan dit via 040-206 86 88.


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!