Vacature - Commerciële Binnendienst


De transport branche staat nooit stil en wij bewegen met ze mee. Ter uitbreiding van ons Sales team zoeken wij een energieke, initiatiefrijke collega die klanten altijd een luisterend oor kan bieden. Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel en je streeft dan ook altijd naar het verlenen van de beste service.


Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarom zoeken we jou!


COMMERCIËLE BINNENDIENST V/M Fulltime

KLANTGERICHT, ONDERNEMEND EN EMPATISCH


Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Ben jij happy, dan zijn onze klanten het ook! Daarom bieden wij onder andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, kansen om je zowel persoonlijk als zakelijke te ontplooien, doen we samen leuke dingen en is jouw welzijn belangrijk. Dagelijks vers fruit en een eigen fitnessruimte. Fitte medewerkers zorgen voor een fitte organisatie! De gemiddelde leeftijd bij Tilbox ligt rond de 30 jaar en wij gaan op een informele manier met elkaar om.


Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO+/ HBO opleiding in een technische of commerciële richting.

Bij voorkeur heb je ervaring als Inside sales/commerciële binnendienst.

Je hebt affiniteit met de transportsector.

Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse én Duitse taal in woord en geschrift.

Een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Kennis van Excel en ervaring met de internationale markt is een pré.


Wat ga je doen?

Als Commerciële Binnendienst medewerker ben jij het eerste aanspreek punt van de klant. Zowel telefonisch als via email sta jij ze te woord en haal je het onderste uit de kan om ze te helpen. Je werkt offertes uit, belt ze na, plaatst bestellingen en volgt deze op. Samen met je team ontwikkel je klantgerichte verkoop- en marketingacties. Je informeert en adviseert klanten over bestaande producten en diensten en natuurlijk over nieuwe producten. Je signaleert verkoopkansen en weet deze optimaal te benutten. Ook draag je de zorg voor de klachtenafhandeling en het registreren van nieuwe of gewijzigde klantgegevens.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Luuk Driessen (Accountmanager, l.driessen@tilbox.com) of Valesca Waleson (HR, v.waleson@tilbox.com). Telefonisch kan dit via 040-206 86 88.


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!