Vacature - Engineer

Bijgewerkt: feb 8
Als bedrijf staan wij aan de vooravond van een boeiende reis. We gaan de slag maken van een productgericht bedrijf naar een meer marktgericht bedrijf. De klant staat centraal bij alles wat we doen. Om dit in te vullen wordt de organisatie uitgebouwd en zoeken wij een:

ENGINEER V/M Fulltime, 40 uur/per week

Enthousiaste en secuur werkende teamspeler

Wie is Tilbox?

Wij zijn producent en toeleverancier van opbergruimte voor de transportsector. Vanuit ons moderne bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we de volgende stappen gaan maken. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. De gemiddelde leeftijd bij Tilbox ligt rond de 30 jaar, we gaan op een informele manier met elkaar om en hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij happy, dan zijn onze klanten het ook! Daarom bieden wij onder andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, kansen om je zowel persoonlijk als zakelijke te ontplooien, doen we samen leuke dingen en is jouw welzijn belangrijk. Dagelijks vers fruit, een eigen fitnessruimte en wekelijks meerdere sportieve sessies onder leiding van een professioneel instructeur zijn hier voorbeelden van. Fitte medewerkers zorgen voor een fitte organisatie!

Wie ben jij?

Als persoon ben jij enthousiast en haal jij energie uit het ontwerpen en uitwerken van projecten. Je hebt affiniteit met de plaatverwerkende industrie en de transport sector. Je komt elke dag weer met plezier naar je werk en houdt van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en kunt deze dan ook zelfstandig uitvoeren. Natuurlijk staat het team altijd voor elkaar klaar en waar nodig steken ze samen de handen uit de mouwen.

Je achtergrond is MBO+ of HBO. Je hebt kennis van 3D tekenen in Inventor. Je beheerst de Nederlandse taal en kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré.

Deze rol is ideaal voor een hands-on schoolverlater, maar enkele jaren werkervaring is natuurlijk ook van harte welkom.

Wat ga je doen?

In samenwerking met het verkoopteam luister je aandachtig naar de wensen van de klant en vertaal je deze naar innovatieve ontwerpen. Je zorgt voor een goede overdracht aan het productie team, zodat de collega’s jouw ideeën kunnen omtoveren tot een hoogwaardig product. Vooral de uitdagende opdrachten vragen een goede project begeleiding. Je houdt overzicht, je volgt op en reageert indien nodig.

Je werkt nauw samen met het team en andere collega’s. Wij vallen onder de cao Metaalunie en de arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Harm Theuws. Je kunt hem per email bereiken via harm@tilbox.com of telefonisch

040 – 206 86 88.

Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!