Vacature - Junior Technisch Tekenaar

Bijgewerkt: apr 14
Kom je net van school of ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Heb je interesse in metaal en techniek en houd je ervan om elke dag weer mooie producten te maken?


Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!


JUNIOR TECHNISCH TEKENAAR V/M Fulltime

ENTHOUSIAST, LEERGIERIG, TEAMSPELER


Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Een goed team is de basis voor een succesvol bedrijf. En dat team moet beloond worden voor het werk dat zij elke dag weer verzetten. Sinds 2018 werken we vanuit een geheel nieuw pand in Valkenswaard met een goed uitgeruste en gezellige kantine. Elke dag (gratis!) vers fruit en een tafelvoetbal voor de nodige lol en competitie tijdens pauzes. Ook hebben we een fitnessruimte in het pand, waar twee keer per week een bootcamp wordt verzorgd door lokale sportinstructeurs.


We focussen ons sterk op persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, zodat zij hun werk met nog meer plezier en passie kunnen doen. Met de juiste begeleiding en mogelijk ook gewenste trainingen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen en jouw krachten op de beste manier inzet. Samen halen we het beste naar boven uit jou als persoon.


Wie ben jij?

MBO+, Werktuigbouwkunde, Automotive Engineering of vergelijkbaar.

Jij bent een hands-on schoolverlater of hebt al enkele jaren ervaring.

Affiniteit met metaal is een pré.

Kennis van 3D tekenen met Inventor.

Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en Duits is een pré.

Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan.


Wat ga je doen?

Als Junior Technisch Tekenaar ga jij aan de slag in het team Engineering. De afdeling die verantwoordelijk is voor het maken van technische tekeningen voor de productie van voornamelijk opbergkisten. Jij bent enthousiast en leergierig. Je haalt energie uit het ontwerpen en uitwerken van projecten. Je hebt affiniteit met de plaatverwerkende industrie en de transport sector.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Tom Priem (Teamleider Bedrijfsbureau, tom@tilbox.com) of Valesca Waleson (Recruiter, v.waleson@tilbox.com).


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!