Vacature - Logistiek Medewerker

Bijgewerkt: apr 2


Magazijn Tilbox

Jij bent een aanpakker en houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Als echte teamplayer ga jij samen met je collega’s voor blije klanten. Je bent een belangrijke schakel om de producten volgens planning bij klanten te krijgen. Je werkt secuur, bent proactief en op korte termijn beschikbaar!


Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En jij kunt ons daarbij helpen!


LOGISTIEK MEDEWERKER V/M Fulltime

AANPAKKER, TEAMPLAYER EN NO NONSENSE


Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Ben jij happy, dan zijn onze klanten het ook! Daarom bieden wij onder andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, kansen om je zowel persoonlijk als zakelijke te ontplooien, doen we samen leuke dingen en is jouw welzijn belangrijk. Dagelijks vers fruit en een eigen fitnessruimte. Fitte medewerkers zorgen voor een fitte organisatie! En die fitte medewerkers zijn nog jong, de gemiddelde leeftijd bij Tilbox ligt rond de 30 jaar!


Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde opleiding logistiek medewerker.

Je bent in het bezit van een hef- en reachtruck certificaat.

Als persoon ben je integer, accuraat, flexibel en proactief.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Je bent bereid in ploegen te werken: van 6.00 – 14.45 of van 10.00 – 18.45


Wat ga je doen?

- Verwerken van inkomende goederen.

- Verpakken en verzendklaar maken van uitgaande goederen.

- Aanmelden van transporten bij onze logistieke partners via webportals.

- Zorgdragen voor een opgeruimd en schoon magazijn.

- Verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van een reach- of heftruck.

- Periodieke voorraadinventarisatie.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Bart van Rooy (Manager Logistiek, bartvanrooy@tilbox.com) of Valesca Waleson (Recruiter, v.waleson@tilbox.com). Telefonisch kan via 040-206 86 88.


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!