Vacature - Marketeer

Bijgewerkt: mrt 12
Marketing binnen Tilbox was brochures maken en beurzen organiseren. Marketing binnen Tilbox wordt een door data, technologie en klantwaarde gedreven proces, waarin de customer journey- en touch points centraal staan.

Het ontwikkelen, inrichten en optimaliseren van dit proces laat jouw hart sneller kloppen. Jij bent de schakel tussen de markt en ons bedrijf. Je kunt als geen ander koers bepalen en proposities vertalen naar een inspirerende marktcommunicatie om Tilbox te laten groeien.


Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!


MARKETEER V/M Fulltime

KLANTGERICHT, ANALYTISCH, DAADKRACHTIG


Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Een goed team is de basis voor een succesvol bedrijf. En dat team moet beloond worden voor het werk dat zij elke dag weer verzetten. Sinds 2018 werken we vanuit een geheel nieuw pand in Valkenswaard met een goed uitgeruste en gezellige kantine. Elke dag (gratis!) vers fruit en een tafelvoetbal voor de nodige lol en competitie tijdens pauzes. Ook hebben we een fitnessruimte in het pand, waar twee keer per week een bootcamp wordt verzorgd door lokale sportinstructeurs.


We focussen ons sterk op persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, zodat zij hun werk met nog meer plezier en passie kunnen doen. Met de juiste begeleiding en mogelijk ook gewenste trainingen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen en jouw krachten op de beste manier inzet. Samen halen we het beste naar boven uit jou als persoon.


Wie ben jij?

HBO/WO niveau (bij voorkeur een afgeronde studie in communicatie of marketing)

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een marketing/communicatie functie

Affiniteit met techniek is een pré

Data gedreven mindset

Je bent en blijft graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vak.

Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan.

Je hebt een goed gevoel voor taal, woord én beeld.

Je weet je in te leven in de verschillende doelgroepen en begrijpt hoe je hen kunt bereiken en raken.


Wat ga je doen?

Als marketeer bij Tilbox analyseer je klantdata en weet deze te vertalen naar concrete inzichten en actiepunten. Je vertaalt de behoeftes uit de markt naar een inspirerend aanbod, waarbij je de concurrentie nauwlettend in de gaten houdt. Je bepaalt en realiseert de productpositionering en de introductie. Je vervult een brede rol, waarin je met zowel de interne organisatie als onze klanten en leveranciers te maken hebt. Je werkt nauw samen met je marketing collega voor wie je ook als mentor fungeert.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Ron Boer (Algemeen directeur, r.boer@tilbox.com – 06 1566 3830) of Valesca Waleson (Recruiter, v.waleson@tilbox.com).


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!