EN
NL
DE

Vacatures Vacatures

12 maart 2024
Technisch Tekenaar
Wil jij graag werken binnen een jong team met een goede werksfeer? Heb je passie voor techniek en ervaring met technisch tekenen? Dan is Tilbox misschien wel de plek waar jij thuishoort! Wij zijn op zoek naar een Technisch Tekenaar met passie voor het vak.
10 maart 2024
CNC Kanter
Houd jij het eindresultaat voor ogen en werk je graag net en secuur? Kun je goed het overzicht bewaken? Dan is Tilbox misschien wel de plek waar je thuishoort! Wij zijn namelijk op zoek naar een fulltime CNC Kanter die graag meewerkt aan een mooi eindproduct voor onze klanten.
7 maart 2024
Lasser
Wij zoeken gespecialiseerde Lasser om ons productieteam te komen versterken. Ben jij een echte professional en heb je passie voor het vak? Lees dan snel verder.
29 februari 2024
BBL leerling
Ben jij op zoek naar een leuke leerwerkplek waar je alle ruimte krijgt om jezelf te kunnen ontwikkelen? Zoek dan niet verder!
29 februari 2024
Bijbaan
Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende bijbaan? Wil je naast school goed verdienen én met plezier werken? Dan zoeken wij jou!
29 februari 2024
Assemblagemedewerker
Vind je het leuk om van verschillende onderdelen een prachtig eindresultaat te maken? Ben je handig in het afwerken van producten? Zet jouw talent dan in tijdens het assembleren van standaard tot complexe opbergkisten.
28 februari 2024
Open sollicitatie
Ben jij een goede toevoeging aan ons team? Wij staan altijd open voor initiatief!