INSIDE SALES MEDEWERKER

Ben je op zoek naar een nieuwe werkplek? Krijg je energie van klantencontact en klantenservice? Maar ook van het binnenhalen van nieuwe klanten? Houd je van diversiteit, hectiek en fungeer je graag als het visitekaartje van ons bedrijf? Lees dan zeker verder! En wie weet start jij binnenkort als nieuwe collega bij ons in Valkenswaard.

Wat ga je doen?

In de functie van Medewerker Inside Sales maak je onderdeel uit van het Sales & Marketing team, bestaande uit 6 medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Sales. In deze veelzijdige functie heb je gedurende de gehele dag contact met bestaande en nieuwe klanten in met name de Benelux en Duitsland. De dag vliegt voorbij. De contacten vinden plaats per telefoon of e-mail. Je bent de spin in het web tussen de klant, calculatie, engineering, productie en logistiek. Je beantwoord vragen, werkt offertes uit, draagt zorg voor de opvolging, neemt orders in behandeling en adviseert. En dat op een hoogwaardig serviceniveau. Daarnaast help je ons bij het waarmaken van onze groeiambities, onder andere door samen met je collega’s deel te nemen aan beurzen.

Wat breng je mee?

Een MBO of HBO diploma aangevuld met enkele jaren soortgelijke en recente werkervaring. Om deze vacature succesvol en met plezier te kunnen vervullen is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek en servicegericht & resultaatgericht bent ingesteld. Je hebt ervaring met het lezen van een technische tekening of bent leergierig om dit te leren. De klant voelt zich bij jou echt koning doordat je gemaakte afspraken altijd nakomt, een luisterend oor biedt en met een passende oplossing komt. In deze functie is echt sprake van teamwork. Je beheerst de Nederlandse taal perfect en weet je te redden in het Engels. Beheers je daarnaast ook nog de Duitse taal dan is dat een echte pre! Bij voorkeur ben je bekend met werken in een internationale salesomgeving en heb je affiniteit in de transportsector maar ook dat is geen must.

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken bij een technisch, jong en snelgroeiend MKB bedrijf In Valkenswaard. Wij beschikken over moderne hippe faciliteiten waaronder een kantine, groene werkplekken, gratis fruit en sportfaciliteiten en ook niet onbelangrijk een goede werksfeer! We vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen door het investeren in jou als persoon en het bieden van opleidingsmogelijkheden. Regelmatig vinden er activiteiten met collega's plaats. Naast een marktconform salaris conform de CAO Metaal en Techniek heb je bij een fulltime dienstverband recht op 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Contact Nieuwgierig geworden, interesse of vragen? Solliciteer direct of neem contact op via 06 – 38 41 44 30 (Ilse) of ilse.sanders@flexibility.nl.