Vacature - Product Manager/Inkoper

Bijgewerkt: feb 8
Als Product Manager/Inkoper bij Tilbox kijk je van buiten naar binnen. Je vertaalt behoeftes uit de markt naar een inspirerend assortiment. Je analyseert de verkopen en weet deze data te vertalen naar concrete inzichten en actiepunten. Je vervult een brede rol, waarin je met zowel de interne organisatie als onze klanten en leveranciers te maken hebt.


Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!


PRODUCT MANAGER/INKOPER V/M Fulltime

DATA GEDREVEN, ONDERNEMEND EN INNOVATIEF


Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Ben jij happy, dan zijn onze klanten het ook! Daarom bieden wij onder andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, kansen om je zowel persoonlijk als zakelijke te ontplooien, doen we samen leuke dingen en is jouw welzijn belangrijk. Dagelijks vers fruit en een eigen fitnessruimte. Fitte medewerkers zorgen voor een fitte organisatie! De gemiddelde leeftijd bij Tilbox ligt rond de 30 jaar en wij gaan op een informele manier met elkaar om.


Wie ben jij?

Je beschikt over een HBO opleiding in een technische of commerciële richting.

Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie in de maakindustrie.

Je hebt affiniteit met de transportsector en kunt op veel vlakken adviseren en mee praten.

Een data-gedreven mindset, je bent dan ook analytisch en cijfermatig sterk.

Je bent het gewend om als spil tussen diverse afdelingen te bewegen.

Je bent stressbestendig en blijft secuur onder alle omstandigheden.

Je bent communicatief sterk, hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en kennis van de Duitse taal.

Ervaring in internationaal zakendoen is een pré.


Wat ga je doen?

Als Product Manager/Inkoper ben je verantwoordelijk voor het assortiment van Tilbox. Je ontwikkelt en voert productstrategieën op korte en lange termijn uit, waarbij je de concurrentie nauwlettend in de gaten houdt. Hierbij maak je afwegingen tussen zelf produceren of inkopen. Je kiest de leveranciers en monitort de gestelde voorwaarden. Je bepaalt en realiseert de productpositionering, zorgt voor de sourcing, prijsstelling en introductie in samenspraak met de marketing- en communicatieafdeling. Je bestuurt de gehele productketen op een manier dat klantenbestand, loyaliteit en winstgevendheid worden vergroot.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Tim Ras (Manager Finance & Control, tim@tilbox.com) of Valesca Waleson (Recruiter, v.waleson@tilbox.com). Telefonisch kan dit via 040-206 86 88.


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!