Vacature - Team Lead Sales en Marketing


Als bedrijf staan wij aan de vooravond van een boeiende reis. We gaan de slag maken van een productgericht bedrijf naar een meer marktgericht bedrijf. De klant staat centraal bij alles wat we doen. Om dit in te vullen wordt de commerciële organisatie stevig uitgebouwd en zoeken wij een:

TEAM LEAD SALES & MARKETING V/M Fulltime, 40 uur/per week

Daadkrachtige, energieke en resultaatgerichte motivator

Wie is Tilbox?

Wij zijn producent van opbergruimte voor de transportsector, waarbij maatwerk de standaard is. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen.

Ben jij happy, dan zijn onze klanten het ook! Daarom bieden wij onder andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, kansen om je zowel persoonlijk als zakelijke te ontplooien, doen we samen leuke dingen en is jouw welzijn belangrijk. Dagelijks vers fruit, een eigen fitnessruimte en wekelijks meerdere sportieve sessies onder leiding van een professioneel instructeur zijn hier voorbeelden van. Fitte medewerkers zorgen voor een fitte organisatie! Nodig om iedere dag het beste in onszelf naar boven te halen en zo de verwachtingen van onze klanten steeds waar te maken.

Wie ben jij?

Als persoon krijg je dingen voor elkaar, weet je een duidelijke boodschap over te brengen en heb je een topdag wanneer doelen behaald worden. Je viert successen. Jouw overtuiging is dat resultaat tot stand komt door de activiteiten die we ondernemen en daar stuur je ook op. Je stelt de persoon centraal, weet mensen te verbinden en inspireren. Dit doe je door een hoog energieniveau, je beschikt over een gezonde dosis humor en behoudt steeds het overzicht. Je achtergrond is HBO, beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse en Duitse taal. Je bent minimaal tien jaar werkzaam in het veld van sales en marketing.

Deze rol is ideaal voor iemand die klaar is om de stap te maken naar een leidinggevende rol of voor iemand die na een eerste leidinggevende ervaring (als mentor, coach, teamleider) de volgende stap wil maken. Je bent woonachtig in een straal van 30km binnen Valkenswaard.

Wat ga je doen?

Je denkt mee over de commerciële koers van het bedrijf en zorgt dat deze vertaald wordt naar acties en initiatieven. Klant- en marktgerichtheid van de organisatie ga je hierbij ontwikkelen en borgen.

Dit doe je door aansturing, ontwikkeling en motivatie van medewerkers sales & marketing. Je kijkt waar dingen beter kunnen en pakt daar op door. de marketingkalender en campagnes op zowel off-als online, onderhoudt externe- en interne relaties en gaat mee voorop in de organisatieontwikkeling. Je stroopt zelf ook de mouwen op en weet van aanpakken. Van plan naar uitvoering, dat is jouw taak. Je volgt op en analyseert en zorgt van daaruit steeds voor vervolgstappen.

Je rapporteert in deze functie aan de commercieel directeur. Wij vallen onder de cao Metaalunie en de arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Ron Boer. Je kunt hem bereiken op 06 – 1566 3830 of via ron@tilbox.com.

Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!