TECHNISCH TEKENAAR / ENGINEER

Bijgewerkt op: 26 apr.

Als ervaren technisch tekenaar houd je van complexe uitdagingen. In samenwerking met het Verkoopteam luister je aandachtig naar de wensen van de klant en vertaal je deze naar innovatieve ontwerpen. Je zorgt voor een goede overdracht aan het productie team, zodat de collega’s jouw ideeën kunnen omtoveren tot een hoogwaardig product.

Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!


TECHNISCH TEKENAAR / ENGINEER (fulltime)

NAUWKEURIG, ZELFSTANDIG, VERANTWOORDELIJK


Wie ben jij?

  • Je beschikt over een MBO+ / HBO-niveau, in de richting Werktuigbouwkunde, Automotive Engineering of vergelijkbaar.

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en bent toe aan een volgende stap in je carrière. Affiniteit met metaal is een pré.

  • Kennis van 3D tekenen met Inventor of een vergelijkbaar tekenprogramma.

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en Duits is een pré.

  • Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan.

Wat ga je doen?

Als persoon ben jij enthousiast en haal jij energie uit het ontwerpen en uitwerken van projecten. Je hebt affiniteit met de plaat-verwerkende industrie en de transport sector. Je komt elke dag weer met plezier naar je werk en houdt van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en kunt deze dan ook zelfstandig uitvoeren. Natuurlijk staat het team altijd voor elkaar klaar en waar nodig steken we samen de handen uit de mouwen. Vooral de uitdagende opdrachten vragen een goede project begeleiding. Je houdt overzicht, je volgt op en reageert indien nodig.

De voordelen van werken bij Tilbox - Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard. Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Tom Priem (Teamleider Bedrijfsbureau, tom@tilbox.com).
Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.nl!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!