Vacature - Technisch Tekenaar / EngineerAls ervaren technisch tekenaar houd je van complexe uitdagingen. In samenwerking met het Verkoopteam luister je aandachtig naar de wensen van de klant en vertaal je deze naar innovatieve ontwerpen. Je zorgt voor een goede overdracht aan het productie team, zodat de collega’s jouw ideeën kunnen omtoveren tot een hoogwaardig product.


Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!


TECHNISCH TEKENAAR / ENGINEER V/M Fulltime

NAUWKEURIG, ZELFSTANDIG, VERANTWOORDELIJK


Wie is Tilbox?

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.


Een goed team is de basis voor een succesvol bedrijf. En dat team moet beloond worden voor het werk dat zij elke dag weer verzetten. Sinds 2018 werken we vanuit een geheel nieuw pand in Valkenswaard met een goed uitgeruste en gezellige kantine. Elke dag (gratis!) vers fruit en een tafelvoetbal voor de nodige lol en competitie tijdens pauzes. Ook hebben we een fitnessruimte in het pand, waar twee keer per week een bootcamp wordt verzorgd door lokale sportinstructeurs.


We focussen ons sterk op persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, zodat zij hun werk met nog meer plezier en passie kunnen doen. Met de juiste begeleiding en mogelijk ook gewenste trainingen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen en jouw krachten op de beste manier inzet. Samen halen we het beste naar boven uit jou als persoon.


Wie ben jij?

MBO+/HBO niveau, Werktuigbouwkunde, Automotive Engineering of vergelijkbaar.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervering en bent toe aan een volgende stap in je carrière.

Affiniteit met metaal is een pré.

Kennis van 3D tekenen met Inventor.

Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en Duits is een pré.

Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan.


Wat ga je doen?

Als persoon ben jij enthousiast en haal jij energie uit het ontwerpen en uitwerken van projecten. Je hebt affiniteit met de plaatverwerkende industrie en de transport sector. Je komt elke dag weer met plezier naar je werk en houdt van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en kunt deze dan ook zelfstandig uitvoeren. Natuurlijk staat het team altijd voor elkaar klaar en waar nodig steken ze samen de handen uit de mouwen. Vooral de uitdagende opdrachten vragen een goede project begeleiding. Je houdt overzicht, je volgt op en reageert indien nodig.


Pas jij bij ons en wij bij jou?

Stuur je sollicitatie en cv naar hr@tilbox.com, voor verdere informatie kun je contact opnemen met Tom Priem (Teamleider Bedrijfsbureau, tom@tilbox.com) of Valesca Waleson (Recruiter, v.waleson@tilbox.com).


Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!