top of page

TECHNISCHE BIJBAAN NAAST JE OPLEIDING


Ben jij naast je opleiding op zoek naar een leuke uitdaging in de techniek? Kun jij nieuwe werkzaamheden gemakkelijk eigen maken? Dan ben jij dé kandidaat ter versterking van ons gezellige productieteam bij TILBOX.


Tilbox is leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector met een stevige internationale groeiambitie! De opbouw- en onderbouwkisten van Tilbox worden in eigen huis geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Een modern machinepark zorgt voor kwaliteit én snelheid van werken. Momenteel zijn we met een team van ca. 55 medewerkers en werken we samen in een informele omgeving waar de deuren meestal open staan!

Wij zijn op zoek naar een medewerker die bereid is de handen uit de mouwen te steken en naast zijn/haar opleiding nog graag wat wil bijverdienen. Ervaring is niet nodig, onze collega’s zullen je uitgebreid wegwijs maken in onze processen en werkwijzen. Mocht je daarnaast nog sportief zijn ook, dan kun je bij ons op je vrije dagen ook nog eens gratis komen sporten in onze eigen fitnessruimte! En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we in overleg gewoon je werktijden aan!

Jouw taken

Uitvoeren van allround productie taken. Denk hierbij aan onder andere het samenstellen en afmonteren van producten. Hoe handiger je bent of wordt, hoe meer we je kunnen laten doen.

De ideale kandidaat!

  • Is 16 jaar of ouder

  • Is flexibel en een teamspeler

  • Is op korte termijn beschikbaar voor de zaterdagochtend en minimaal 1 avond in de week.

Interesse?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan een mailtje Maurice den Hoed (maurice@tilbox.com) of naar HR (hr@tilbox.com). Bel je liever? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch bereiken via 040-206 86 88.
"Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld”


Nog even in het kort: wie is Tilbox?

TILBOX is dé leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector. Sinds 1994 zijn wij de specialist op dit gebied en produceren we zelf: roestvrij staal verwerken we tot prachtproducten met eigen innovaties en een sterke focus op operationele efficiëntie. De organisatie telt op dit moment ca. 55 medewerkers en groeit snel.


Als bedrijf zijn we namelijk hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Hierbij zijn internationale groei en een klantgerichte organisatie de speerpunten, samen met een bedrijfscultuur waarin daadkracht, plezier en passie belangrijke waarden zijn. Wij komen afspraken na en hanteren maatwerk als onze standaard.

Kortom, TILBOX is een Brabants bedrijf met een jong team en een informele sfeer waarin we onze afspraken nakomen en maatwerk onze standaard is.
bottom of page