Vacature - Technische bijbaan naast je opleiding

Bijgewerkt: feb 8Ben jij naast je opleiding op zoek naar een leuke uitdaging in de techniek? Kun jij nieuwe werkzaamheden gemakkelijk eigen maken? Dan ben jij dé kandidaat ter versterking van ons gezellige productieteam bij TILBOX.


Tilbox is leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector met een stevige internationale groeiambitie! De opbouw- en onderbouwkisten van Tilbox worden in eigen huis geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Een modern machinepark zorgt voor kwaliteit én snelheid van werken. Momenteel zijn we met een team van ca. 55 medewerkers en werken we samen in een informele omgeving waar de deuren meestal open staan!

Wij zijn op zoek naar een medewerker die bereid is de handen uit de mouwen te steken en naast zijn/haar opleiding nog graag wat wil bijverdienen. Ervaring is niet nodig, onze collega’s zullen je uitgebreid wegwijs maken in onze processen en werkwijzen. Mocht je daarnaast nog sportief zijn ook, dan kun je bij ons op je vrije dagen ook nog eens gratis komen sporten in onze eigen fitnessruimte! En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we in overleg gewoon je werktijden aan!

Jouw taken

Uitvoeren van allround productie taken. Denk hierbij aan onder andere het samenstellen en afmonteren van producten. Hoe handiger je bent of wordt, hoe meer we je kunnen laten doen.

De ideale kandidaat!

- Is 16 jaar of ouder

- Is flexibel en een teamspeler

- Is op korte termijn beschikbaar voor de zaterdagochtend en minimaal 1 avond in de week.

Belangstelling

Hebben we je interesse gewekt met bovenstaande vacature? Stuur jouw overtuigende motivatie en cv aan onze Chef Werkplaats Maurice den Hoed maurice@tilbox.com . Stuur hem ook een bericht als je meer informatie wil over deze vacature. Voor vragen bij voorkeur mailen, maar je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 040-2068688.

Benieuwd naar wie we zijn en wat we maken? Kijk dan op www.tilbox.com!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!