top of page

STAGE LOPEN
BIJ TILBOX

INVESTEREN IN
JOUW ONTWIKKELING

KOM JIJ OOK 
STAGE LOPEN BIJ TILBOX?

Tijdens een stage bij Tilbox krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien als aankomend starter op de arbeidsmarkt. Je leert alles over de producten en het werken bij Tilbox, terwijl je je bezig houdt met projecten en meewerkt in de organisatie. Bij Tilbox wordt jouw inbreng en mening gewaardeerd. Op die manier kun jij je eigen steentje bijdragen aan onze organisatie. Kortom, een stage bij Tilbox is de perfecte start van een mooie carrière!

Passie (2).jpg

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol stagiair(e). Bij Tilbox krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Of je nou stage wil lopen bij in de productie, logistiek of op kantoor, bij Tilbox hebben we regelmatig stageplekken bij verschillende afdelingen. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en wensen, geven we samen invulling aan de ideale stage voor jou.

 

Dus wil jij een uitdagende en leerzame stageplek en zoek je een prettige organisatie waar jij je stageopdracht kan uitvoeren? Stop dan met zoeken, want Tilbox biedt allerlei uitdagende stages!

STAGES

HOE IS HET OM TE WERKEN BIJ TILBOX?

KLINKT GOED?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan een mailtje naar Melanie van de Ven (hr@tilbox.com). Bel je liever? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch bereiken via 040-206 86 88.

Ook zorgen wij ervoor dat jij als collega elke dag met veel plezier naar je werk gaat. Zo krijg je bij ons een zelfstandige functie met ruimte voor eigen ideeën. Of wat dacht je van een potje tafelvoetbal en darten voor de nodige lol en competitie tijdens pauzes? Daarbij hebben we ook nog een eigen fitnessruimte in het pand om lekker te sporten buiten werktijd. Een goed team is namelijk de basis voor een succesvol bedrijf. En dat team moet beloond worden voor het werk dat zij elke dag weer verzetten.

Meer hierover lees je op onze Werken bij-pagina.

bottom of page