top of page

STEMPELPLATEN

ONZE
STEMPEL

PLATEN

GROEP 281

  • Standaard voorzien van een draaglus

  • TÜV goedgekeurd

  • Gemaakt van HMPE 500 regeneraat

  • Sterk én vochtafstotend

  • Bestand tegen synthetische en minerale olíën, chemicaliën en brandstoffen.

  • Kunststofsoort is ongevoelig voor breuk en licht van gewicht

  • Makkelijk hanteerbaar door de soortelijke massa van 0,95 kg/dm3 

  • Hoge slijtvastheid 

STEMPELPLAAT VRACHTWAGEN

Of u nu werkzaamheden verricht met mobiele telescoopkraan, autolaadkranen, hoogwerkers of betonpompen, stempelplaten zijn bij vele werkzaamheden niet meer weg te denken. Deze kunnen dienen ter optimalisatie van drukverdeling, bescherming van steunpoot en ondergrond. Voor een truck met oplegger zijn stempelplaten onmisbaar om te voorkomen dat de steunpoten na het loskoppelen de grond in verdwijnen.

Stempelplaat

Onze stempelplaten zijn standaard voorzien van een draaglus. Stempelplaten van 25 kg of meer per stuk zijn voorzien van 2 draaglussen. Onze stempelplaten zijn TÜV goedgekeurd. Wij kunnen de volledig uit RVS vervaardigde stempelplaathouders leveren als los artikel of als aantrekkelijke combi-deal waarbij stempelplaathouders in combinatie met de stempelplaten verkocht worden.

STEMPELPLAATHOUDERS

Uiteraard zijn stempelplaathouders essentieel als u stempelplaten wilt vervoeren. Bij ons verkrijgbaar, volledig uit 2mm dik RVS vervaardigde stempelplaathouders, voor het opbergen van enkele óf dubbele stempelplaten met afmetingen van 300 t/m 600mm.

 

De enkele stempelplaathouders zijn voorzien van een borgring met elastiek. De dubbele stempelplaathouders zijn voorzien van RVS borgpin met ring. We kunnen de uit HMPE 500 regeneraat vervaardigde stempelplaten ook leveren als los artikel, of in aantrekkelijke combi-deal waar stempelplaathouders in combinatie met de stempelplaten verkocht worden.

UW SPECIALIST VOOR STEMPELPLATEN

Als het gaat om gereedschapskisten en stempelplaten, dan is Tilbox dé specialist. Wij hebben een groot aanbod aan stempelplaten. Voorkom wegzakken van je vrachtwagen met oplegger, hoogwerker of betonpomp en bescherm daarnaast de ondergrond. Onze stempelplaten zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan daardoor jaren mee!

 

De stempelplaten zijn beschikbaar in diverse maten en eenvoudig te bestellen door contact op te nemen via het formulier van de website, per telefoon of e-mail. Deze producten zijn uit voorraad leverbaar en bovendien bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen, gewoon op rekening.

bottom of page