WAAROM WERKEN BIJ TILBOX?

OVER ONS

Zonder onze medewerkers zou Tilbox niet bestaan. Dit is iets waar wij ons als organisatie zeer van bewust zijn. Om deze reden staat het personeel bij Tilbox hoog in het vaandel. Wat wij ons ook goed realiseren is dat iedereen anders is en dat is maar goed ook. Bij Tilbox zijn wij vaak op zoek naar verschillende mensen met verschillende talenten. Het samenspel tussen zoveel diverse persoonlijkheden vinden wij als organisatie zeer bijzonder om te zien. Het plezier dat zij hebben in combinatie met het harde werk dat zij verrichten, is waar wij als onderneming ontzettend trots op zijn. Wij zijn Tilbox en wij zorgen ervoor dat jij als werknemer elke dag met veel plezier en vol passie en daadkracht naar je werk gaat. Benieuwd hoe? Lees snel verder.

Plezier

Wij zeggen niet alleen dat het leuk is om bij ons te werken, maar wij bewijzen dat ook. Zo hebben we een personeelsvereniging die regelmatig zorgt voor een lekker hapje en een gezellig drankje én zelfs ook nog eens voor een leuk dansje. Feestdagen zijn er om te vieren, en daar weet Tilbox alles van. Sinds kort hebben we een geheel nieuw pand met een gezellige kantine inclusief voetbaltafel met elke week (gratis!) vers fruit, een sportschool met sportleraar, elke dag de leukste collega’s en nog veel meer! Door het aanbieden van deze extra’s proberen we werknemers zich op hun gemak te laten voelen en ze in top conditie te houden. Ons doel is een goede sfeer te creëren onder het personeel in de hoop dat medewerkers zich open stellen naar anderen en problemen of opmerkingen tijdig aangeven. We zijn er immers van overtuigd dat een goed team de basis is voor een succesvol bedrijf. Bij Tilbox houden we van korte lijntjes. Respect naar elkaar is bij ons het belangrijkste dat telt.

Passie

Passie komt uit iemands hart. Bij Tilbox vinden we het belangrijk dat ieder doet wat hij of zij leuk vindt. Wij worden blij van de glimlach van anderen. Natuurlijk gaat ook bij Tilbox niet altijd alles zoals gewenst, maar door eerlijk en open te zijn komen we ontzettend ver. Wanneer je erachter komt dat je elke dag met tegenzin naar het werk gaat, zijn wij een bedrijf dat hier graag van op de hoogte is. En nog liever vandaag dan morgen. Op deze manier zullen we beide het meest gelukkig en succesvol zijn. Met de juiste begeleiding en mogelijk ook gewenste trainingen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen en jouw krachten op de beste manier inzet. Samen halen we het beste naar boven uit jou als persoon.

Daadkracht

Leuk al die openheid en gezelligheid, maar er is natuurlijk ook werk aan de winkel. Wat wij belangrijk vinden is dat er naast zoveel lol ook enorm hard gewerkt wordt. Waar een wil is, is een weg. Of dit nou op het gebied van cursussen, trainingen, het volgen van een studie is, of dat je juist deel wil uitmaken van de personeelsvereniging, bij Tilbox is het allemaal mogelijk! Daadkracht is de sleutel naar succes, zeker in de veranderende wereld om ons heen. Zonder daadkracht blijven we achter, en achterblijven is de vijand van Tilbox.

TILFIT

Gezondheid op de werkvloer is een hot topic.

Het hebben van gezonde medewerkers verhoogd de werksfeer en productiviteit op de werkvloer. Om onze medewerkers te inspireren heeft Tilbox geïnvesteerd in eigen sport faciliteiten waar medewerkers naast fysiek bezig te zijn ook mentaal kunnen ontspannen. Onze medewerkers kunnen ervoor kiezen om vrijblijvend te sporten wanneer het hen uitkomt, of zij kunnen kiezen om deel te nemen aan de lessen die doorgaans twee keer per week worden gegeven.

Ben jij overtuigd? Neem dan snel een kijkje bij onze openstaande vacatures of neem contact met ons op.