WAAROM WERKEN BIJ TILBOX?

OVER ONS

Wij zijn Tilbox. Wij zorgen dat elke vorm van transport steeds opgeruimd is. Wij zijn de meest inspirerende producent van opbergkisten voor alle toepassingen.

We zijn een bedrijf waar we onze klanten en elkaar inspireren, waar we kansen zien, waar we werken met plezier, passie en daadkracht, waar we dingen voor elkaar krijgen en afspraken altijd nakomen.

Waar we maatwerk maken waar je echt iets aan hebt, voor een eerlijke prijs. En daar zijn we trots op!

Foto Tilbox werkplaats.png

Wij zijn Tilbox en wij zorgen ervoor dat jij als werknemer elke dag met veel plezier naar je werk gaat.

Sinds 2018 werken we vanuit een geheel nieuw pand in Valkenswaard met een goed uitgeruste en gezellige kantine. Elke dag (gratis!) vers fruit en een tafelvoetbal voor de nodige lol en competitie tijdens pauzes. Ook hebben we een fitnessruimte in het pand, Tilfit! Ga lekker sporten buiten werktijd of doe mee met een van de groepslessen die twee keer per week worden verzorgd door lokale sportinstructeurs.

Een goed team is de basis voor een succesvol bedrijf. En dat team moet beloond worden voor het werk dat zij elke dag weer verzetten. Daarom zorgt onze personeelsvereniging regelmatig voor een gezellige borrel of teamuitje!

TILBOX ACADEMY

We focussen ons sterk op persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, zodat zij hun werk met nog meer plezier en passie kunnen doen. Met de juiste begeleiding en mogelijk ook gewenste trainingen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen en jouw krachten op de beste manier inzet. Samen halen we het beste naar boven uit jou als persoon.

Bij Tilbox zijn wij vaak op zoek naar verschillende mensen met verschillende talenten. Het samenspel tussen deze diverse persoonlijkheden vinden wij als organisatie zeer bijzonder om te zien.

Waar een wil is, is een weg. Of dit nou op het gebied van cursussen, trainingen, het volgen van een studie is, of dat je juist deel wil uitmaken van de personeelsvereniging, bij Tilbox is het allemaal mogelijk! Daadkracht is de sleutel naar succes, zeker in de veranderende wereld om ons heen.

Ben jij overtuigd? Neem dan snel een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@tilbox.com.