top of page

WAAROM WERKEN BIJ TILBOX?

OVER ONS

Wij zijn Tilbox. Wij zorgen dat elke vorm van transport steeds opgeruimd is. Wij zijn de meest inspirerende producent van opbergkisten voor alle toepassingen.

We zijn een bedrijf waar we onze klanten en elkaar inspireren, waar we kansen zien, waar we werken met plezier, passie en daadkracht, waar we dingen voor elkaar krijgen en afspraken altijd nakomen.

Waar we maatwerk maken waar je echt iets aan hebt, voor een eerlijke prijs. En daar zijn we trots op!

Foto productie..png

Wij zijn Tilbox en wij zorgen ervoor dat jij als werknemer elke dag met veel plezier naar je werk gaat.

Sinds 2018 werken we vanuit een geheel nieuw pand in Valkenswaard met een goed uitgeruste en gezellige kantine. Elke dag (gratis!) vers fruit, een voetbaltafel en dartbord voor de nodige lol en competitie tijdens pauzes. Ook hebben we een fitnessruimte in het pand, Tilfit! Ga lekker sporten buiten werktijd of doe mee met een van de groepslessen die twee keer per week worden verzorgd door lokale sportinstructeurs.

Een goed team is de basis voor een succesvol bedrijf. En dat team moet beloond worden voor het werk dat zij elke dag weer verzetten. Daarom zorgt onze personeelsvereniging regelmatig voor een gezellige borrel of teamuitje!

TILBOX ACADEMY

We focussen ons sterk op persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, zodat zij hun werk met nog meer plezier en passie kunnen doen. Met de juiste begeleiding en mogelijk ook gewenste trainingen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen en jouw krachten op de beste manier inzet. Samen halen we het beste naar boven uit jou als persoon.

Bij Tilbox zijn wij vaak op zoek naar verschillende mensen met verschillende talenten. Het samenspel tussen deze diverse persoonlijkheden vinden wij als organisatie zeer bijzonder om te zien.

Waar een wil is, is een weg. Of dit nou op het gebied van cursussen, trainingen, het volgen van een studie is, of dat je juist deel wil uitmaken van de personeelsvereniging, bij Tilbox is het allemaal mogelijk! Daadkracht is de sleutel naar succes, zeker in de veranderende wereld om ons heen.

Ben jij overtuigd? Neem dan snel een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@tilbox.com.

TILBOX
UITJES

Bij ons staan drie kernwaarden centraal: Passie, plezier en daadkracht.

Bij Tilbox zijn we ervan overtuigd dat plezier op de werkvloer belangrijk is voor de arbeidsproductiviteit. Wanneer collega's goed in hun vel zitten en met plezier naar het werk gaan, geloven wij erin dat het werk in veel gevallen beter uitgevoerd wordt. Om deze reden is 'plezier' een belangrijke speler bij Tilbox.

Maar hoe zorgt Tilbox hier nou voor? Door middel van:

- Een gezellige kantine met dartbord en voetbaltafel;

- Een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert;

- Spontane acties en activiteiten zoals een ijsje of een barbecue tussen de middag;

- Kortom: successen worden gevierd!

darten.jpg
4.jpg
IMG_7150.jpg
bottom of page