EN
NL
DE
Boogiebox

Ruimte tussen de assen optimaal benutten: ontdek de Boogiebox!

Benut elke kostbare centimeter van de ruimte tussen de assen van je truck of trailer met onze BoogieBox. Deze kist is compacter qua hoogte dan de assenkisten uit het standaard assortiment en staat bekend om zijn trapeziumvorm. Deze innovatieve oplossing is speciaal ontworpen om de ruimte tussen de assen, wat doorgaans een loze ruimte is, maximaal te benutten. Gereedschappen, reserveonderdelen, kettingen en andere essentiële materialen kunnen veilig en handig worden opgeslagen voor onderweg. 

Eigenschappen: 

Trapeziumontwerp: Wanneer de wielen van een truck of trailer dicht bij elkaar gepositioneerd zijn, ontstaat er een loze ruimte die van boven naar onder gezien versmalt. Door het trapeziummodel dient de kist uitstekend als opvulling, waardoor een loze ruimte wordt omgezet in efficiënte opbergmogelijkheden. 

Duurzaam roestvrij staal (rvs): De BoogieBox is vervaardigd uit hoogwaardig rvs met een plaatdikte van 2 mm. Dit biedt duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, zelfs onder zware weersomstandigheden. 

Sterk railsysteem: Het laderailsysteem is ontworpen met een maximale belasting van 200 kg, waardoor je ook gereedschappen en materialen met zwaar gewicht kunt opbergen. Daarnaast is het systeem ook volledig uittrekbaar, waardoor de volledige kist benut kan worden. Hierdoor heb je ook gemakkelijk en snel toegang tot spullen. 

Veilig T-drop slot: De BoogieBox is voorzien van een T-drop slot, wat zorgt voor een veilige en stevige afsluiting. Zo blijven je opgeborgen spullen beschermd tegen diefstal en beschadiging. 

Meer voordelen: 

Spatwaterdicht: Voor een perfecte afdichting is de kist voorzien van rubber, wat zorgt voor spatwaterdichtheid. De achterkant van de kist is uitgerust met een beluchtingsdop die zorgt voor goede luchtcirculatie binnenin de kist. Je spullen blijven dus netjes droog! 

Efficiënt Ruimtegebruik: De BoogieBox optimaliseert niet alleen de ruimte tussen de assen van een wagen, maar zorgt ook voor een efficiënter gebruik van de algehele laadruimte. Maximaliseer je mogelijkheden en minimaliseer verspilde ruimte.

Tijdbesparend: Het handige laderailsysteem zorgt voor snelle toegang, waardoor je kostbare tijd bespaart tijdens het laden en lossen. 

Investeer in efficiëntie 

Optimaliseer je voertuig met behulp van de BoogieBox. Bestel de kist via onze webshop en ontdek de vele voordelen van slimme opslag. Heb je nog geen klantaccount? Deze kun je hier activeren. 

Maatwerkopties 

Bij Tilbox begrijpen we dat elk voertuig uniek is. Misschien is deze standaard BoogieBox niet precies dé oplossing die aansluit op jouw opbergbehoeften, maar geen zorgen. We bieden maatwerkmogelijkheden. Bekijk onze Tilsmart productconfigurator, bezoek de maatwerkpagina of neem contact op met een van onze technische adviseurs via +31(0)40 206 86 88 of sales@tilbox.com.

Gerelateerde producten