EN
NL
DE

Collega aan het woord Collega aan het woord

25 januari 2024
Stagiair aan het woord: Dave
Tilbox biedt regelmatig stageplekken aan voor studenten om te helpen met de ontwikkeling van studenten en om nieuwe kennis te vergaren binnen het bedrijf. Hoe werkt zo een stage en hoe is het om stage te lopen bij Tilbox? We vragen het aan een derdejaars stagiair van Fontys Hogescholen die aan het einde van zijn stageperiode zit: Dave Strijbos.
10 april 2023
Collega aan het woord: Twan
"Binnen ons team vervroegen we de harde deadline, zodat we niet onder tijdsdruk komen te staan en de productiviteit optimaal blijft."Tilbox is steeds op weg naar nieuwe en betere opbergtoepassingen. De klant centraal stellen en afspraken nakomen zijn belangrijke onderdelen op de werkvloer van Tilbox. Maar hoe zorgen we hiervoor? Eerder spraken we al een lasser en calculator, nu zijn we een kopje koffie gaan drinken met de afdeling Expeditie. Twan van Kuijk neemt ons mee en vertelt over zijn dagdagelijkse werkzaamheden bij Tilbox.
7 maart 2023
Collega aan het woord - Cynthia
"Het produceren van producten van hoge kwaliteit vind ik heel belangrijk."Tilbox is steeds op weg naar nieuwe en betere opbergtoepassingen. Een van onze pijlers hierbij is het centraal stellen van onze klanten. Maar hoe doen we dat? Onder het genot van een lekker bakje koffie gingen we in gesprek met onze collega Cynthia. Zij is lasser bij Tilbox en vertelt graag meer over het werken bij Tilbox.
19 februari 2023
Collega aan het woord: Rick
Tilbox is steeds op weg naar nieuwe en betere opbergtoepassingen. Een van onze pijlers hierbij is het centraal stellen van onze klanten. Maar hoe doen we dat? We gingen in gesprek met onze collega Rick, een van de toppers op onze afdeling Calculatie. Hoe stelt hij de klant centraal tijdens zijn werkdag?
6 februari 2023
Collega aan het woord: Cas
"Met onze expertise inspelen op de wensen van de klant, om zo tot een functionele en strak eindresultaat te komen."Afgelopen maandag zat hij alweer 6 jaar op de afdeling Verkoop. En wanneer je wel eens contact hebt gehad met Tilbox is de kans groot dat je Cas gesproken hebt. Een gewaardeerde collega die graag goed advies geeft en nu volop processen aan het verbeteren is. Lees snel verder en maak kennis met Cas en zijn expertise binnen Tilbox.
2 februari 2023
Collega aan het woord: Annet
"Het is belangrijk om secuur te werk te gaan, zowel voor de klant als de collega's.''Tilbox is steeds op weg naar nieuwe en betere toepassingen. Een onmisbare afdeling hierbij is natuurlijk de financiële afdeling. Tijdens iedere stap in het proces, van ontwikkeling tot verkoop, komt de financiële administratie te pas. Maar bij de functie van Annet komt veel meer kijken. Lees snel verder en maak kennis met Annet en haar werkzaamheden binnen Tilbox.