EN
NL
DE

Werken bij Tilbox Werken bij Tilbox

Plezier passie en daadkracht Plezier passie en daadkracht

De kernwaarden van onze organisatie. 

De kernwaarden van onze organisatie. 

Maak kennis met Tilbox. Jouw ultieme werkbestemming waar elke dag met plezier, passie en daadkracht wordt gewerkt! Als een toonaangevend bedrijf, gevestigd in het sprankelende Valkenswaard, hebben we sinds 2018 onze intrek genomen in een gloednieuw pand dat barst van positieve energie. Bij ons draait alles om het creëren van een werkomgeving waar jij elke dag met veel plezier naartoe gaat.

Wij zijn Tilbox

Bij Tilbox zorgen we er iedere dag voor dat elke vorm van transport steeds opgeruimd is. Wij zijn de meest inspirerende producent van opbergkisten voor alle toepassingen. ​ We maken schitterende eindproducten voor onze klanten. Dat doen we niet alleen, maar samen. Van het meedenken met een klant voor de beste opbergtoepassingen tot het inpakken en transporteren van de opbergkisten. 

Faciliteiten

Stel je eens voor: een modern en gezellig kantoor met een bruisende kantine waar het hele team samenkomt. Bij Tilbox geniet je van dagelijks vers fruit, dat gratis en voor niets tot je beschikking staat. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens je pauzes de competitie aangaan met je collega's aan onze voetbaltafel of dartbord. Plezier en ontspanning zijn bij ons net zo belangrijk als hard werken!

Maar er is meer! In ons pand hebben we zelfs een eigen fitnessruimte genaamd Tilfit. Hier kun je na werktijd helemaal losgaan en aan je lichaam werken. Als je liever in groepsverband traint, dan zijn er altijd collega's die het leuk vinden om mee te trainen. We geloven namelijk dat een gezonde geest in een gezond lichaam essentieel is voor succes en welzijn.

Personeelsvereniging

Bij Tilbox waarderen we de waarde van een hecht team en we willen dat jouw inzet elke dag wordt erkend. Daarom organiseert onze enthousiaste personeelsvereniging regelmatig gezellige borrels en onvergetelijke teamuitjes. Samen bouwen we niet alleen aan een succesvol bedrijf, maar ook aan langdurige vriendschappen en onvergetelijke herinneringen. Bij Tilbox is werken meer dan alleen een baan - het is een ervaring waar je elke dag naar uitkijkt. Kom bij ons werken en ontdek hoe wij jouw professionele groei, welzijn en plezier stimuleren. Jouw droomcarrière begint hier!

youtube video