EN
NL
DE
EN
NL
DE
Tilbox_Tilfit_fiets

Tilfit: gym in eigen huis

Gezondheid op de werkvloer is een hot topic. Het hebben van gezonde medewerkers verhoogt de werksfeer en productiviteit op de werkvloer. Om onze medewerkers te inspireren heeft Tilbox geïnvesteerd in eigen sport faciliteiten waar medewerkers naast fysiek bezig te zijn ook mentaal kunnen ontspannen.

Het bevorderen van een gezonde levensstijl en het welzijn van onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. De fitnessruimte is daarom ontworpen met oog voor detail. De ruimte biedt een breed scala aan moderne voorzieningen en apparatuur om aan de behoeften van alle werknemers te voldoen. Van cardio-apparatuur zoals loopbanden, hometrainers en crosstrainers tot krachttrainingstoestellen en vrije gewichten, de fitnessruimte zal alle benodigdheden hebben voor een volledige workout.

Het belang van een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging draagt niet alleen bij aan de fysieke gezondheid, maar bevordert ook de mentale gezondheid. Met de Tilfit fitnessruimte in eigen huis kunnen medewerkers nu gemakkelijk hun dagelijkse trainingsschema volgen naast hun werkschema. Dit bespaart tijd, moeite en kosten!

Wil jij ook met collega’s trainen voor of na het werk? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.