EN
NL
DE
EN
NL
DE

Maatwerk Maatwerk

Maatwerk is onze standaard

Vul online het maatwerkformulier in.

Aanvraag maatwerk

Of het nu gaat om grote aantallen, enkelstuks, specifiek maatwerk of gewenste (voor)bewerking van vrachtwagenkisten: alles is mogelijk. Klanten weten bij Tilbox waar ze aan toe zijn. Afspraak is afspraak en snelle levertijden zijn een vanzelfsprekendheid. De wens van de klant is het uitgangspunt. Deze klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid. Vul het aanvraagformulier in en stuur deze naar sales@tilbox.com.

Waarom maatwerk?


Voor veel opbergtoepassingen kun je terecht in ons standaard assortiment, daarnaast bieden wij klanten ook de mogelijkheid om de standaard kisten uit te breiden of aan te passen in de Tilsmart productconfiguratorAls leverancier van opbergruimte tussen de wielen begrijpen we als geen ander dat niet iedere situatie om dezelfde opbergtoepassingen vraagt. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte toepassing? Wij helpen je graag door ook op technisch vlak mee te denken. Lees hieronder hoe dat in zijn werking gaat.  

Tilbox_Kantoor_ producten

Aanvraag

Het aanvraagformulier maatwerk is ontworpen zodat jij je wensen duidelijk aan ons door kunt geven. Vul het formulier in en geef daarbij ook aan voor welke werksituatie de opbergtoepassingen moeten dienen. Stuur het formulier naar sales@tilbox.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je.

Voorbereiding

Maatwerk vraagt om specialistisch werk. We tekenen daarom eerst de opbergtoepassingen volledig uit, voordat we overgaan op productie. Onze technische specialisten hebben ervaring en kennis om jouw wensen en behoeften uit te werken.

Productie

Ons gecertificeerde productieteam zet de ruwe materialen om tot een prachtig eindresultaat van hoge kwaliteit. Na een controle wordt alles netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen. 

Levering

Zodra de productie is afgerond gaan we over tot levering. Dit doen we op de door jou aangegeven leverdatum, en geen dag later. Heb je na levering nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.