EN
NL
DE
EN
NL
DE

Nieuws Nieuws

27 november 2023
Duurzaamheid en functionaliteit gecombineerd
In de wereld van transport en logistiek is efficiëntie en betrouwbaarheid van groot belang. Laat onze gereedschapskist rvs met een compleet matte afwerking, daar nu precies op aansluiten. Dit model kist is ontworpen om te voldoen aan de eisen van chauffeurs die constant onderweg zijn. In deze blog zullen we de kenmerken en voordelen van deze gereedschapskist onder de loep nemen, met de nadruk op zijn robuuste constructie, innovatieve ontwerpkenmerken en praktische bruikbaarheid.
22 november 2023
Indrukwekkende DAF XF480 getransformeerd door Van der Heijden Truckstyling
Het moment van de oplevering van een nieuwe truck is altijd een bijzondere gebeurtenis voor onze klanten. Het voertuig, gerealiseerd door Van der Heijden Truckstyling, is niet zomaar een simpel transportmiddel, maar eerder een rijdend kunstwerk dat vakmanschap en toewijding tot uiting brengt. In dit specifieke geval staat de schijnwerper gericht op de fonkelnieuwe DAF XF480 van Pietjo Pruymboom. Dit meesterwerk is tot stand gekomen door de magische handen van Van der Heijden Truckstyling, met een speciale bijdrage van Tilbox. Laten we dieper ingaan op de opmerkelijke details van deze truck en het ongelofelijke vakmanschap dat hieraan ten grondslag ligt.
16 november 2023
Opbergkist met dubbele deuren
Ben jij op zoek naar de ultieme opbergoplossing om jouw gereedschap en benodigdheden veilig en georganiseerd te houden? Zoek niet verder! Onze nieuwste toevoeging aan het standaard assortiment, de rvs gereedschapskist met dubbele deuren en middenstijl, is ontworpen om aan al jouw opslagbehoeften te voldoen.
13 november 2023
Tilbox rvs gereedschapskist met overlappende deuren
Stel je voor: een opbergkist die niet alleen veiligheid belooft, maar ook je werkruimte naar een hoger niveau tilt. Tilbox presenteert met trots de rvs gereedschapskist met overlappende deuren - een revolutionair product dat niet alleen je gereedschap organiseert, maar ook een statement maakt in duurzaamheid en stijl.
9 november 2023
Tilbox levert maatwerk voor oplevering ESVE
In opdracht van ESVE hebben met trots een aantal op maat gemaakte opbergtoepassingen voor Volvo FH-trucks opgeleverd. Deze trucks zijn uiteindelijk voor Derksen Pallets in Pannerden opgebouwd door ESVE. De speciaal ontworpen voertuigen zijn voorzien van op maat gemaakte opbergkisten en zijafscherming die zorgen voor een uitstekende afwerking.
5 november 2023
Ontdek onze verbeterde accubakken: duurzaamheid en betrouwbaarheid in een nieuw jasje
Bij Tilbox zijn we voortdurend bezig met innovatie en het verbeteren van onze producten om te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten. We zijn verheugd om onze nieuwste ontwikkeling met je te delen: onze vernieuwde accubakken! Deze upgrade markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van onze producten, met verbeteringen die de duurzaamheid, betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van onze accubakken naar een hoger niveau tillen.
1 november 2023
Tilsmart: jouw weg naar op maat gemaakte kisten
Als het op maatwerk aankomt, kan het soms een tijdrovende en ingewikkelde taak zijn. Wanneer je op zoek bent naar een op- of onderbouwkist, wil je natuurlijk een product dat perfect aansluit op jouw behoeften. Het goede nieuws is dat Tilsmart dit proces aanzienlijk vereenvoudigt en versnelt. Met de Tilsmart productconfigurator kun je eenvoudig je eigen maatwerk kist ontwerpen, waar en wanneer je maar wilt.
17 oktober 2023
Carrosserie Elenbaas levert maatwerk met Tilbox opbergoplossingen
Bij Tilbox zijn we trots op de unieke bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de oplevering van een volledig getransformeerde Scania door Carrosserie Elenbaas voor Handelsonderneming Dirk van der Jagt & dochters. Deze indrukwekkende transformatie is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook praktische voordelen voor de eindgebruiker. Wat maakt deze opbergoplossingen zo bijzonder? Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten.
5 oktober 2023
Inspirerende Techniekweek 2023 bij Tilbox: jongeren verkennen de wereld van techniek
In oktober 2023 opende we de deuren voor basisschoolkinderen tijdens de jaarlijkse Techniekweek. Dit evenement bood kinderen de kans om een kijkje te nemen in de wereld van techniek en ontdekten wat er allemaal mogelijk is. Onder begeleiding van toegewijde medewerkers bij Tilbox kregen de kinderen niet alleen een rondleiding door het bedrijf, maar namen ze ook deel aan een boeiende technische opdracht: het bouwen van hun eigen truck. Deze bijzondere week is een initiatief van Sterk Techniek Onderwijs (STO), dat tot doel heeft om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met techniek en zo hun interesse in deze sector te stimuleren.
26 september 2023
Regio Business artikel: Bij Tilbox vliegen we het samen aan
Tilbox heeft serieuze ambities en wil die waarmaken samen met haar medewerkers. Met een eigen fitnessruimte, ontwikkelmogelijkheden en oog voor de werkdruk laat het bedrijf zien dat het personeel het belangrijkste kapitaal is. Vraag je Tom Priem en Maurice den Hoed welk type werknemer goed bij Tilbox past, dan gaat het over ‘een juiste instelling’ en ‘mensen die zich durven uit te spreken’ – maar vooral (in koor): ‘Mensen die van aanpakken weten.’ Eigenschappen die, niet geheel toevallig, van toepassing zijn op beide heren. Neem Tom: zes jaar geleden stapte hij voor het eerst binnen bij het bedrijf in toolboxen voor trucks en trailers. ‘Ik had mijn mbo-diploma en was kláár met school. Ik werd meteen getroffen door de familiaire sfeer. No-nonsense. Houd ik van. Ik begon als engineer en groeide binnen drie jaar door naar de functie van hoofd bedrijfsbureau. Als je laat zien dat je verantwoordelijkheid wilt pakken, dan mag je laten zien wat je kunt.’
24 september 2023
Innovatie in Transport en Logistiek op de NUFAM Expo
Als een innovatieve kracht in de branche waren we vol enthousiasme aanwezig op dit prestigieuze evenement van 21 tot en met 24 september 2023. Met een indrukwekkende presentatie van alle mogelijkheden, baanbrekende technologieën en een visie op de toekomst, bleek de deelname van Tilbox aan de NUFAM Expo een groot succes te zijn.
30 augustus 2023
Oplevering FBS | FOJA Groep
FBS | FOJA Groep heeft met groot genoegen recentelijk een toevoeging gedaan aan het wagenpark van Transportbedrijf Muilwijk & Zn.: de indrukwekkende DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 kraan. Dit voertuig vertegenwoordigt een knap staaltje vakmanschap dat niet alleen efficiëntie en veelzijdigheid belichaamt, maar ook een nieuwe standaard neerzet voor mobiele transportoplossingen.In nauwe samenwerking met diverse partners heeft FBS | FOJA Groep de visie van Transportbedrijf Muilwijk & Zn. tot leven gebracht. Het resultaat is een voertuig dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch indrukwekkend. Met roestvrijstalen opbergkisten en zijafschermingen vormt deze bakwagen een harmonieuze eenheid van design en functionaliteit, klaar om de weg te domineren.