EN
NL
DE
EN
NL
DE

Nieuws Nieuws

30 augustus 2023
Oplevering FBS | FOJA Groep
FBS | FOJA Groep heeft met groot genoegen recentelijk een toevoeging gedaan aan het wagenpark van Transportbedrijf Muilwijk & Zn.: de indrukwekkende DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 kraan. Dit voertuig vertegenwoordigt een knap staaltje vakmanschap dat niet alleen efficiëntie en veelzijdigheid belichaamt, maar ook een nieuwe standaard neerzet voor mobiele transportoplossingen.In nauwe samenwerking met diverse partners heeft FBS | FOJA Groep de visie van Transportbedrijf Muilwijk & Zn. tot leven gebracht. Het resultaat is een voertuig dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch indrukwekkend. Met roestvrijstalen opbergkisten en zijafschermingen vormt deze bakwagen een harmonieuze eenheid van design en functionaliteit, klaar om de weg te domineren.
13 augustus 2023
Bezoek ons op de NUFAM Expo!
Als innovatieve speler in de transport- en logistieke sector kondigen we vol enthousiasme aan dat we deelnemen aan de prestigieuze NUFAM expo in Karlsruhe. Dit gerenommeerde evenement brengt professionals uit de hele branche samen en vindt plaats van 21 tot en met 24 september 2023. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen!
20 juli 2023
Zero-Emission Trucks
Onlangs hebben we bij Tilbox een inspirerende masterclass over Zero-Emission Trucks gevolgd, verzorgd door expert Johnny Nijenhuis. Als innovatief bedrijf dat altijd vooruitkijkt, is Tilbox voortdurend bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om de beste opbergoplossingen te blijven bieden.
9 juli 2023
Tilshop: dé online winkel voor al je opbergoplossingen
In onze splinternieuwe online winkel kun je terecht voor al je opbergoplossingen voor trucks, trailers en aanhangwagens. Bij Tilbox streven we altijd naar het leveren van de beste producten en service aan onze gewaardeerde klanten. Met onze nieuwe webshop tillen we die ervaring naar een hoger niveau, exclusief voor onze B2B-klanten.
2 april 2023
Assenkisten
Kies voor een duurzame assenkist! Geen achterblijvend vuil en licht van gewicht. De beste investering om de ruimte tussen de wielen optimaal te benutten.
14 december 2022
Tilbox ontwikkelt bekisting op maat voor expeditie 4x4electric
Het is officieel, Tilbox is partner van 4x4electric. Beide organisaties houden van een uitdaging als het gaat om reizen in uitdagende condities. 4x4electric gaat met een reguliere elektrische auto van Nederland naar Zuid-Afrika en terug rijden, waarbij ze de auto opladen met 60m² zonnepanelen die ze uitleggen in een veld. De oprichter en voormalig eigenaar van Tilbox, Frank Tilburgs, voltooide twee jaar de welbekende Dakar-rally. De ervaring van Frank en team Tilbox komt goed van pas om de nooit eerder voltooide expeditie van 4x4electric goed voor te bereiden. De uitdaging voor Tilbox? De 60m² zonnepanelen veilig kunnen opbergen in de auto tijdens de expeditie van 4x4electric.
9 november 2022
Tilfit: gym in eigen huis
Gezondheid op de werkvloer is een hot topic. Het hebben van gezonde medewerkers verhoogt de werksfeer en productiviteit op de werkvloer. Om onze medewerkers te inspireren heeft Tilbox geïnvesteerd in eigen sport faciliteiten waar medewerkers naast fysiek bezig te zijn ook mentaal kunnen ontspannen.
8 november 2022
Certificering ECE R73
Tilbox heeft een ECE R73 certificaat. Dankzij dit keurmerk zijn kisten goedgekeurd om als zijdelingse afscherming ter bescherming van de fietsers en voetgangers te dienen. Het eerder behaalde ECE R73 certificaat was geldig op enkele Europa modellen. Het nieuw behaalde certificaat zorgt ervoor dat ook aanvullende Europa modellen én alle Tilbox modellen vanaf nu voldoen aan deze certificering. Voortaan dus nóg meer Tilbox kisten voorzien van het ECE R73 keurmerk! Benieuwd welke modellen er precies zijn goedgekeurd volgens deze certificering? Neem dan contact met ons op.
12 oktober 2022
Klant aan het woord: Logistiekconcurrent
Tommie Smits van onze klant en partner Logistiekconcurrent kwam gezellig bij ons een kopje koffie drinken en genoot van een rondleiding. Lees meer over de ervaringen van Tommie binnen de samenwerking met Tilbox.