EN
NL
DE
EN
NL
DE

Nieuws Nieuws

26 september 2023
Regio Business artikel: Bij Tilbox vliegen we het samen aan
Tilbox heeft serieuze ambities en wil die waarmaken samen met haar medewerkers. Met een eigen fitnessruimte, ontwikkelmogelijkheden en oog voor de werkdruk laat het bedrijf zien dat het personeel het belangrijkste kapitaal is. Vraag je Tom Priem en Maurice den Hoed welk type werknemer goed bij Tilbox past, dan gaat het over ‘een juiste instelling’ en ‘mensen die zich durven uit te spreken’ – maar vooral (in koor): ‘Mensen die van aanpakken weten.’ Eigenschappen die, niet geheel toevallig, van toepassing zijn op beide heren. Neem Tom: zes jaar geleden stapte hij voor het eerst binnen bij het bedrijf in toolboxen voor trucks en trailers. ‘Ik had mijn mbo-diploma en was kláár met school. Ik werd meteen getroffen door de familiaire sfeer. No-nonsense. Houd ik van. Ik begon als engineer en groeide binnen drie jaar door naar de functie van hoofd bedrijfsbureau. Als je laat zien dat je verantwoordelijkheid wilt pakken, dan mag je laten zien wat je kunt.’
24 september 2023
Innovatie in Transport en Logistiek op de NUFAM Expo
Als een innovatieve kracht in de branche waren we vol enthousiasme aanwezig op dit prestigieuze evenement van 21 tot en met 24 september 2023. Met een indrukwekkende presentatie van alle mogelijkheden, baanbrekende technologieën en een visie op de toekomst, bleek de deelname van Tilbox aan de NUFAM Expo een groot succes te zijn.
30 augustus 2023
Oplevering FBS | FOJA Groep
FBS | FOJA Groep heeft met groot genoegen recentelijk een toevoeging gedaan aan het wagenpark van Transportbedrijf Muilwijk & Zn.: de indrukwekkende DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 kraan. Dit voertuig vertegenwoordigt een knap staaltje vakmanschap dat niet alleen efficiëntie en veelzijdigheid belichaamt, maar ook een nieuwe standaard neerzet voor mobiele transportoplossingen.In nauwe samenwerking met diverse partners heeft FBS | FOJA Groep de visie van Transportbedrijf Muilwijk & Zn. tot leven gebracht. Het resultaat is een voertuig dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch indrukwekkend. Met roestvrijstalen opbergkisten en zijafschermingen vormt deze bakwagen een harmonieuze eenheid van design en functionaliteit, klaar om de weg te domineren.
20 juli 2023
Zero-Emission Trucks
Onlangs hebben we bij Tilbox een inspirerende masterclass over Zero-Emission Trucks gevolgd, verzorgd door expert Johnny Nijenhuis. Als innovatief bedrijf dat altijd vooruitkijkt, is Tilbox voortdurend bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om de beste opbergoplossingen te blijven bieden.
9 juli 2023
Tilshop: dé online winkel voor al je opbergoplossingen
In onze splinternieuwe online winkel kun je terecht voor al je opbergoplossingen voor trucks, trailers en aanhangwagens. Bij Tilbox streven we altijd naar het leveren van de beste producten en service aan onze gewaardeerde klanten. Met onze nieuwe webshop tillen we die ervaring naar een hoger niveau, exclusief voor onze B2B-klanten.
2 april 2023
Assenkisten
Kies voor een duurzame assenkist! Geen achterblijvend vuil en licht van gewicht. De beste investering om de ruimte tussen de wielen optimaal te benutten.
7 december 2022
Tilbox ontwikkelt bekisting op maat voor expeditie 4x4electric
Het is officieel, Tilbox is partner van 4x4electric. Beide organisaties houden van een uitdaging als het gaat om reizen in uitdagende condities. 4x4electric gaat met een reguliere elektrische auto van Nederland naar Zuid-Afrika en terug rijden, waarbij ze de auto opladen met 60m² zonnepanelen die ze uitleggen in een veld. De oprichter en voormalig eigenaar van Tilbox, Frank Tilburgs, voltooide twee jaar de welbekende Dakar-rally. De ervaring van Frank en team Tilbox komt goed van pas om de nooit eerder voltooide expeditie van 4x4electric goed voor te bereiden. De uitdaging voor Tilbox? De 60m² zonnepanelen veilig kunnen opbergen in de auto tijdens de expeditie van 4x4electric.
9 november 2022
Tilfit: gym in eigen huis
Gezondheid op de werkvloer is een hot topic. Het hebben van gezonde medewerkers verhoogt de werksfeer en productiviteit op de werkvloer. Om onze medewerkers te inspireren heeft Tilbox geïnvesteerd in eigen sport faciliteiten waar medewerkers naast fysiek bezig te zijn ook mentaal kunnen ontspannen.
8 november 2022
Certificering ECE R73
Tilbox heeft een ECE R73 certificaat. Dankzij dit keurmerk zijn kisten goedgekeurd om als zijdelingse afscherming ter bescherming van de fietsers en voetgangers te dienen. Het eerder behaalde ECE R73 certificaat was geldig op enkele Europa modellen. Het nieuw behaalde certificaat zorgt ervoor dat ook aanvullende Europa modellen én alle Tilbox modellen vanaf nu voldoen aan deze certificering. Voortaan dus nóg meer Tilbox kisten voorzien van het ECE R73 keurmerk! Benieuwd welke modellen er precies zijn goedgekeurd volgens deze certificering? Neem dan contact met ons op.
12 oktober 2022
Klant aan het woord: Logistiekconcurrent
Tommie Smits van onze klant en partner Logistiekconcurrent kwam gezellig bij ons een kopje koffie drinken en genoot van een rondleiding. Lees meer over de ervaringen van Tommie binnen de samenwerking met Tilbox.