EN
NL
DE

Nieuws Nieuws

28 april 2024
Bas Truck Center kiest voor overlappende deuren
Bas Truck Center heeft met succes vijf gloednieuwe Volvo FH 500pk 4x2 trekkers afgeleverd bij Idealogistics Verhoeven. Deze trucks zijn onderdeel van een grotere order van 15 wagens, uitgerust met een scala aan geavanceerde functies om de efficiëntie en veiligheid te optimaliseren. Een opvallend kenmerk van deze trucks is de roestvrijstalen opbergkist met overlappende deuren. Deze kisten spelen een belangrijke rol in het vergroten van de opbergmogelijkheden en het beveiligen van gereedschappen en materialen.
30 januari 2024
Verlicht op weg met onze nieuwe kistverlichting
Op zoek naar een eenvoudige maar effectieve manier om de veiligheid en efficiëntie van je transportmiddelen te verbeteren? Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan het assortiment: hoogwaardige kistverlichting. Deze innovatieve oplossing belooft de zichtbaarheid binnen je opbergkisten te optimaliseren, zelfs tijdens de donkerste ritten en op sombere dagen. Met deze verlichting heb je altijd snel en gemakkelijk toegang tot gereedschap en materialen, ongeacht de omstandigheden.
28 januari 2024
Optimale efficiëntie in de asfaltwereld
In de dynamische wereld van de asfaltindustrie is efficiëntie een cruciale factor. Onlangs heeft onze klant, Tibeg, een indrukwekkende set afgeleverd die dienst zal doen bij een asfaltploeg. Deze luxe wagen is van alle gemakken voorzien om optimaal te presteren, en wij hebben Tibeg voorzien van handige opbergtoepassingen.
25 januari 2024
Tilbox opent deuren tijdens Open Bedrijven Dag 2024!
Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen? Dit is jouw kans! Stap binnen in de wereld van efficiënte en stijlvolle opbergruimte voor trucks en trailers. Ervaar de sfeer binnen ons moderne bedrijf en maak kennis met onze vakmensen. Op zaterdag 23 maart openen we de deuren voor iedereen, en er is van alles te beleven, voor jong en oud!
10 januari 2024
Montagesteunen verzinkt, ongespoten of gespoten
Bij Tilbox begrijpen we dat de juiste bevestiging essentieel is voor optimale prestaties van de opbergkist op je truck of trailer. Daarom besteden we veel aandacht aan het uitbreiden van ons assortiment montagesteunen. Hierdoor heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte bevestiging te realiseren. Ontdek de nieuwe verzinkte variant van de UNP-steunensets en de extra afmetingen van het gehele assortiment UNP’s.
4 januari 2024
Ruimte tussen de assen optimaal benutten: ontdek de Boogiebox!
Benut elke kostbare centimeter van de ruimte tussen de assen van je truck of trailer met onze BoogieBox. Deze kist is compacter qua hoogte dan de assenkisten uit het standaard assortiment en staat bekend om zijn trapeziumvorm. Deze innovatieve oplossing is speciaal ontworpen om de ruimte tussen de assen, wat doorgaans een loze ruimte is, maximaal te benutten. Gereedschappen, reserveonderdelen, kettingen en andere essentiële materialen kunnen veilig en handig worden opgeslagen voor onderweg. 
21 december 2023
Tilbox opbergkisten voor Falkom allround bergingsvoertuig 
Bij Tilbox zijn we trots op onze rol als producent van opbergkisten die geschikt zijn voor elk type truck en trailer. Of het nu gaat om compacte modellen of op maat gemaakt vakwerk, wij bieden oplossingen voor diverse behoeften. Het is mooi dat we met onze kisten een stempel mogen zetten op voertuigen die door heel Europa rijden, waaronder die van Falkom. 
27 november 2023
Duurzaamheid en functionaliteit gecombineerd
In de wereld van transport en logistiek is efficiëntie en betrouwbaarheid van groot belang. Laat onze gereedschapskist rvs met een compleet matte afwerking, daar nu precies op aansluiten. Dit model kist is ontworpen om te voldoen aan de eisen van chauffeurs die constant onderweg zijn. In deze blog zullen we de kenmerken en voordelen van deze gereedschapskist onder de loep nemen, met de nadruk op zijn robuuste constructie, innovatieve ontwerpkenmerken en praktische bruikbaarheid.
22 november 2023
Indrukwekkende DAF XF480 getransformeerd door Van der Heijden Truckstyling
Het moment van de oplevering van een nieuwe truck is altijd een bijzondere gebeurtenis voor onze klanten. Het voertuig, gerealiseerd door Van der Heijden Truckstyling, is niet zomaar een simpel transportmiddel, maar eerder een rijdend kunstwerk dat vakmanschap en toewijding tot uiting brengt. In dit specifieke geval staat de schijnwerper gericht op de fonkelnieuwe DAF XF480 van Pietjo Pruymboom. Dit meesterwerk is tot stand gekomen door de magische handen van Van der Heijden Truckstyling, met een speciale bijdrage van Tilbox. Laten we dieper ingaan op de opmerkelijke details van deze truck en het ongelofelijke vakmanschap dat hieraan ten grondslag ligt.
16 november 2023
Opbergkist met dubbele deuren
Ben jij op zoek naar de ultieme opbergoplossing om jouw gereedschap en benodigdheden veilig en georganiseerd te houden? Zoek niet verder! Onze nieuwste toevoeging aan het standaard assortiment, de rvs gereedschapskist met dubbele deuren en middenstijl, is ontworpen om aan al jouw opslagbehoeften te voldoen.
13 november 2023
Tilbox rvs gereedschapskist met overlappende deuren
Stel je voor: een opbergkist die niet alleen veiligheid belooft, maar ook je werkruimte naar een hoger niveau tilt. Tilbox presenteert met trots de rvs gereedschapskist met overlappende deuren - een revolutionair product dat niet alleen je gereedschap organiseert, maar ook een statement maakt in duurzaamheid en stijl.
9 november 2023
Tilbox levert maatwerk voor oplevering ESVE
In opdracht van ESVE hebben met trots een aantal op maat gemaakte opbergtoepassingen voor Volvo FH-trucks opgeleverd. Deze trucks zijn uiteindelijk voor Derksen Pallets in Pannerden opgebouwd door ESVE. De speciaal ontworpen voertuigen zijn voorzien van op maat gemaakte opbergkisten en zijafscherming die zorgen voor een uitstekende afwerking.