EN
NL
DE
ESVE

Tilbox levert maatwerk voor oplevering ESVE

In opdracht van ESVE hebben met trots een aantal op maat gemaakte opbergtoepassingen voor Volvo FH-trucks opgeleverd. Deze trucks zijn uiteindelijk voor Derksen Pallets in Pannerden opgebouwd door ESVE. De speciaal ontworpen voertuigen zijn voorzien van op maat gemaakte opbergkisten en zijafscherming die zorgen voor een uitstekende afwerking.

Esthetische uitstraling en functionaliteit hand in hand 

De voertuigen zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel een statement. Eén voertuig is zelfs voorzien van een op maat gemaakte lichtbak en aangepaste verlichting. Dit zorgt ervoor dat het voertuig extra goed voor de dag komt. Bij Tilbox begrijpen we dat functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van esthetiek. Daarom zijn we met plezier aan de slag gegaan om de opbergkisten te realiseren. 

Bescherming van gereedschappen en materialen 

De trucks zijn uitgerust met twee grote rvs gereedschapskisten aan de linkerkant van de laadbak en volledig gesloten zijafscherming, wat de organisatie en veiligheid van het gereedschap waarborgt. 

Strak, functioneel en duurzaam 

Deze oplevering onderstreept de kernwaarden van Tilbox: strakke, functionele en duurzame opbergoplossingen bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant. Als innovatief producent in deze branche zijn we verheugd om bij te dragen aan de efficiëntie en uitstraling van de truck opgeleverd door ESVE

Met deze succesvolle samenwerking blijft Tilbox voorop lopen in het leveren van innovatieve opbergoplossingen die de verwachtingen overtreffen. We kijken uit naar verdere mogelijkheden om met onze klanten samen te werken en op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt het verschil maken. Heb jij een kleine of grote uitdraging op het gebied van opbergoplossingen voor trucks en trailers? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar sales@tilbox.com of te bellen naar 040 206 86 88.