EN
NL
DE

Betaalmethodes

Bij Tilbox streven we ernaar om jouw winkelervaring zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk te maken. Daarom bieden we een breed scala aan veilige en handige betaalmogelijkheden aan. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Selecteer gewoon de betaalmethode die het beste bij jou past en voltooi veilig je aankoop.

Factuur

In onze webshop bieden we de mogelijkheid om je aankopen te betalen via een factuur. Deze betaalmethode is met name handig voor zakelijke klanten die liever achteraf betalen.

Bankcontact

Bancontact is een veilige en populaire manier om online betalingen te doen via de vertrouwde Bancontact-omgeving van je eigen bank. Met Bancontact kun je snel en eenvoudig je aankopen afrekenen zonder gedoe. Houd er rekening mee dat je voor het gebruik van Bancontact een bankrekening bij een Belgische bank nodig hebt.

IDeal

Voor onze klanten bieden we de populaire betaalmethode iDEAL aan. iDEAL is een veilige en eenvoudige manier om online betalingen te doen via je eigen vertrouwde bankomgeving. Met iDEAL kun je snel en gemakkelijk je aankopen afrekenen zonder dat het noodzakelijk is om creditcardgegevens in te voeren.

SOFORT banking

Tilbox biedt ook de betaalmethode SOFORT Banking aan. SOFORT Banking is een veilige en directe online betaalmethode waarmee je een aankopen kunt betalen via je eigen vertrouwde bankomgeving. Met SOFORT Banking worden betalingen snel verwerkt en kun je een bestelling zonder vertraging afronden.