EN
NL
DE
UNP steunen

Montagesteunen verzinkt, ongespoten of gespoten

Uitbreiding in ons assortiment: nieuwe maten UNP-steunen én een verzinkte variant. 

Bij Tilbox begrijpen we dat de juiste bevestiging essentieel is voor optimale prestaties van de opbergkist op je truck of trailer. Daarom besteden we veel aandacht aan het uitbreiden van ons assortiment montagesteunen. Hierdoor heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte bevestiging te realiseren. Ontdek de nieuwe verzinkte variant van de UNP-steunensets en de extra afmetingen van het gehele assortiment UNP’s.

Variatie in afwerking: gespoten, ongespoten en verzinkt 

Tot nu toe waren onze UNP montagesteunen beschikbaar in gespoten en ongespoten varianten. Om aan de groeiende behoeften van onze klanten te voldoen, introduceren we met trots de nieuwe verzinkte variant. Deze verzinkte afwerking biedt extra bescherming tegen corrosie en verlengt de levensduur van de montagesteunen. Daarnaast kan een verzinkte steun meer weerstand bieden tegen mechanische schade, zoals krassen en stoten. 

Uitbreiding in afmetingen 

Naast het uitbreiden van montagesteunen in afwerking, hebben we ook extra afmetingen toegevoegd aan het assortiment. Dit betekent dat er naast de UNP 80 en UNP 100 nu ook een UNP 65 beschikbaar is. Dit geldt voor alle varianten in afwerking. Bekijk hier de nieuwe afmetingen: 

Montagesteunen – Set – Ongespoten – 650x750x750 mm 

Montagesteunen – Set – Gespoten – 650x750x750 mm 

Montagesteunen – Set – Verzinkt – 650x750x750 mm 

Waarom kiezen voor de Tilbox montagesteunen? 

Gemakkelijk: Als specialist in het creëren van opbergruimte streven we ernaar een totaalpakket aan te bieden, inclusief montagemogelijkheden. Je hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar de ideale montageset; je bestelt deze eenvoudig en snel in onze webshop, samen met je kist. 

Duurzaamheid: Onze nieuwe toevoeging, de verzinkte montagesteunen, bieden extra bescherming tegen roest en corrosie, waardoor ze geschikt zijn voor diverse weersomstandigheden. 

Maatwerk: Met de toegevoegde afmetingen UNP 65, UNP 80 en UNP 100 bieden we meer maatwerkmogelijkheden dan ooit tevoren. 

Optimale bevestiging: Onze montagesteunsets (2 stuks) zorgen voor een stevige en veilige bevestiging van jouw opbergkisten op de truck of trailer. 

Bestel nu en ervaar de verbetering! 

Verbeter de bevestiging van jouw opbergkisten met de nieuwe, uitgebreide montagesteunen van Tilbox. Bestel vandaag nog via onze webshop en profiteer van de variatie in afwerking en uitgebreide afmetingen voor maatwerk. Heb je vragen? Neem contact op met onze adviseurs door te bellen naar +31(0)40 206 86 88 of te mailen naar sales@tilbox.com.

Gerelateerde producten