EN
NL
DE
Van der Heijden

Indrukwekkende DAF XF480 getransformeerd door Van der Heijden Truckstyling

Het moment van de oplevering van een nieuwe truck is altijd een bijzondere gebeurtenis voor onze klanten. Het voertuig, gerealiseerd door Van der Heijden Truckstyling, is niet zomaar een simpel transportmiddel, maar eerder een rijdend kunstwerk dat vakmanschap en toewijding tot uiting brengt. In dit specifieke geval staat de schijnwerper gericht op de fonkelnieuwe DAF XF480 van Pietjo Pruymboom. Dit meesterwerk is tot stand gekomen door de magische handen van Van der Heijden Truckstyling, met een speciale bijdrage van Tilbox. Laten we dieper ingaan op de opmerkelijke details van deze truck en het ongelofelijke vakmanschap dat hieraan ten grondslag ligt.

Innovatieve opslag met stijl 

Van der Heijden Truckstyling heeft op het gebied van opbergtoepassingen gekozen voor de ultieme oplossing voor georganiseerde en veilige opslag. De drie inliggende kleppen zijn verdeeld over een breedtemaat van maar liefst 340 cm. Dit zorgt voor optimale ruimtebenutting. De rubberen afdichting langs de randen van de klep zorgt voor spatwaterdichtheid en garandeert de bescherming van de waardevolle lading. Elk compartiment is uitgerust met bevolasloten, waardoor veiligheid van de opgeborgen materialen wordt gegarandeerd. 

Meer dan functioneel 

Om de duurzaamheid te waarborgen, zijn alle kleppen voorzien van kettingen, waardoor overbelasting op scharnieren wordt voorkomen. Binnenin bieden de linker- en middelste compartimenten extra stabiliteit door een middenstijl tussen de kleppen, terwijl de twee uitschuifbare lades met versteviging door omegaprofielen individueel een indrukwekkende 200 kg kunnen dragen. Kortom, deze opbergkist combineert functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid op een unieke manier, waardoor het een perfecte toevoeging is op deze truck. 

De kunst van truckstyling: Van der Heijden's meesterlijke aanpassingen 

Van der Heijden Truckstyling staat bekend om hun bekwaamheid in het omtoveren van vrachtwagens tot unieke kunstwerken op wielen. De DAF XF480 vormt hierop geen uitzondering, en de lijst van aanpassingen die het team heeft doorgevoerd, leest als een verlanglijst voor elke vrachtwagenliefhebber. 

Enkele unieke toepassingen 

De naadloze integratie van aluminium sideskirts die perfect aansluiten op de spatborden geeft de truck een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Praktische aanpassingen, zoals het verplaatsen van de kantelpomp en het herpositioneren van de Adblue vulhals, getuigen van de aandacht voor detail en het streven naar perfectie. Een aluminium achterwand en een uitlaat met een gepolijst eindstuk, aangesloten op de demper, tillen de esthetiek naar een hoger niveau. De finishing touch op het gebied van spuitwerk is uitstekend uitgevoerd en levert een prachtig resultaat. 

Op naar nog vele mooie opleveringen 

Wij zijn trots om deel uit te maken van het vakmanschap dat Van der Heijden Truckstyling keer op keer weet te realiseren. Zo kan Pietjo Pruymboom, de trotse eigenaar van deze opmerkelijke creatie, met vertrouwen uitkijken naar een toekomst vol plezierige en veilige kilometers. Op naar nog vele prachtige opleveringen! 

Ben je ook op zoek naar een op maat gemaakte opbergtoepassing zoals wij hebben gerealiseerd voor Van der Heijden Truckstyling? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 206 86 88 of mailen naar sales@tilbox.com. Neem een kijkje op onze maatwerk pagina voor inspiratie.