EN
NL
DE
OPEN BEDRIJVENDAG

Tilbox opent deuren tijdens Open Bedrijven Dag 2024!

Een kijkje achter de schermen bij de opbergspecialist voor trucks en trailers.

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen? Dit is jouw kans! Stap binnen in de wereld van efficiënte en stijlvolle opbergruimte voor trucks en trailers. Ervaar de sfeer binnen ons moderne bedrijf en maak kennis met onze vakmensen. Op zaterdag 23 maart openen we de deuren voor iedereen, en er is van alles te beleven, voor jong en oud!

Deze dag krijg je niet alleen de kans om kennis te maken met onze producten en diensten, maar ook met de mensen die er alles van weten. Onze vakmensen zijn experts in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Dat ga je meemaken! 

Wat kun je verwachten:

  • Lezing Expeditie 4x4 Electric: Ontdek hoe Tilbox slimme opbergoplossingen hebben bijgedragen aan een zonne-energie aangedreven reis van Nederland naar Zuid-Afrika en terug.
  • Rondleiding door het pand: Van aanvraag tot eindproduct, krijg een uniek inzicht in het productieproces en de specialistische werkzaamheden van elke afdeling.
  • Laswedstrijd: Heb jij het in je om bij Tilbox te werken? Neem deel aan de laswedstrijd en laat je vaardigheden zien. 

Andere activiteiten: 

  • Bewonder de eindproducten gemonteerd op complete wagens van onze klanten.
  • Geniet van een gezellige sfeer onder het genot van een hapje en drankje.
  • Heb je kinderen? Wij hebben leuke activiteiten voor jong en oud! 

Stap op de bus naar een andere bestemming 

De Open Bedrijven Dag is een evenement waar ook andere bedrijven op het bedrijventerrein in Valkenswaard aan deelnemen. Daarom hebben we een samenwerking gerealiseerd. Stap op de bus bij een van de deelnemende bedrijven en krijg bij ieder station een unieke inkijk. Dit zijn de deelnemers: MCB, AWA Machining Parts, Pure Solar. 

Kortom, laat je inspireren door de innovatieve wereld van opbergruimte voor trucks en trailers. Stap binnen, maak kennis, ontdek en geniet van een dag die bol staat van innovatie, vakmanschap en plezier! 

Details Open Bedrijven Dag 

Datum: Zaterdag 23 maart 2024 

Tijd: 10.00 – 16.00 uur 

Locatie: John F. Kennedylaan 5, 5555 XC Valkenswaard