EN
NL
DE
EN
NL
DE
Accubak_B

Ontdek onze verbeterde accubakken: duurzaamheid en betrouwbaarheid in een nieuw jasje

Nu met een mooie prijsverlaging!

Bij Tilbox zijn we voortdurend bezig met innovatie en het verbeteren van onze producten om te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten. We zijn verheugd om onze nieuwste ontwikkeling met je te delen: onze vernieuwde accubakken! Deze upgrade markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van onze producten, met verbeteringen die de duurzaamheid, betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van onze accubakken naar een hoger niveau tillen.

Wat is nieuw? 

Deksel van sterker materiaal: Een van de meest opvallende veranderingen is de overstap van een polyester deksel naar een deksel gemaakt van PE kunststof. Deze verschuiving is niet zomaar een esthetische verandering; het heeft meerdere voordelen.

Scherp geprijsd: De nieuwe accubak is met 20% in prijs verlaagd ten opzichte van het oude model. Zo kun je meer besparen terwijl je geniet van de kwaliteit en duurzaamheid die je van ons gewend bent. 

Minder gevoelig voor schade: Het nieuwe materiaal staat bekend om zijn robuustheid en is aanzienlijk minder gevoelig voor schade in vergelijking met polyester. Dit betekent dat jouw accubak beter bestand is tegen dagelijkse slijtage, ruwe behandeling en de ruwe omstandigheden waarin deze mogelijk wordt gebruikt. 

Minder kans op breken: De flexibiliteit van de PE kunststof deksel zorgt voor een aanzienlijk verminderde kans op breken, zelfs onder druk. Dit betekent minder zorgen om kostbare schade aan je accu of accubak. 

Duurzaamheid: Duurzaamheid staat hoog op onze prioriteitenlijst. Onze vernieuwde accubakken zijn ontworpen om langer mee te gaan, waardoor ze een verantwoorde investering zijn voor de lange termijn. 

Lichter gewicht: De vernieuwde deksels zijn niet alleen sterker, maar ook lichter van gewicht dan het vorige model. Dit betekent dat jouw accubak minder gewicht draagt, wat gunstig kan zijn voor het brandstofverbruik van voertuigen. 

Waarom je voor de vernieuwde accubak moet kiezen 

Onze accubakken zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie. Of je nu een transportbedrijf, een bouwonderneming of een particuliere eigenaar van een voertuig bent, hier zijn enkele redenen waarom onze vernieuwde accubakken een slimme keuze zijn: 

Bescherming: je gereedschappen, apparatuur en materialen worden veilig opgeborgen in onze accubakken, beschermd tegen weersinvloeden en ongewenste toegang. 

Efficiëntie: door hun duurzaamheid en lichtgewicht ontwerp dragen onze accubakken bij aan een efficiënter brandstofverbruik en verbeterde voertuigprestaties. 

Milieuvriendelijkheid: onze producten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, wat bijdraagt aan een verminderde ecologische voetafdruk. 

Betrouwbaarheid: onze accubakken zijn gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, wat betekent dat je kunt vertrouwen op hun prestaties, zelfs in veeleisende situaties. 

Neem actie en ontdek het verschil! 

Wilt je profiteren van de voordelen van onze vernieuwde accubakken? Wacht dan niet langer! Neem contact met ons op of bezoek de Tilshop om meer te leren over onze producten en hoe ze kunnen voldoen aan jouw specifieke behoeften. Investeer in duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie - kies voor de Tilbox vernieuwde accubakken en ontdek het verschil dat ze kunnen maken in je dagelijkse werkzaamheden.

Gerelateerde producten